Lótusz

Lótusz

Egészségjavító csodaszer dohányosoknak

2015. március 29. - Lótusz_blogger

Kedves Dohányos! Tudom, hogy Téged semmivel nem lehet lebeszélni a káros szenvedélyedről. Mégis azt tanácsolom, amennyire sikerül, próbálj meg odafigyelni magadra. Az alábbiakban olyan praktikákat adok a kezedbe, melyek segíthetnek a dohányzás káros hatásainak kivédésében.

Mielőtt megosztom veled a praktikákat, nézd meg az alábbi videót, melyben egy tüdőt láthatsz, 60 doboz cigi elszívása után: ITT.

1. Fokhagyma és hagyma

Tudjuk, hogy a hagyma és fokhagyma számos jótékony hatással rendelkezik. Rákellenes tulajdonságaik miatt számos rosszindulatú daganatot lehet megelőzni rendszeres fogyasztásuk által. A légúti fertőzések leküzdése érdekében ajánlatos minél több hagymát enni, lehetőleg nyersen.

2. Gyömbér

Szintén csodaszerként ismert. Többek közt azzal a tulajdonsággal is rendelkezik, hogy a dohányzás következtében kialakult lerakódást felszabadítja.

3. Kurkuma

Ez a csodálatos sárga fűszer gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban, és Omega 3 zsírsavban. Antibakteriális, vírusölő és rákellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

Készítsük el a következő keveréket a tüdő megtisztítása érdekében.

Hozzávalók:

  • 400 gramm hagyma,
  • 1 liter víz,
  • 400 gramm barna cukor,
  • 2 evőkanál kurkuma,
  • egy hüvelyknyi apróra reszelt gyömbér.

Elkészítése:

Tegyünk oda egy edényt a tűzre, öntsük fel vízzel, és tegyük bele a cukrot, majd főzzük össze őket. Adjuk hozzá a megtisztított és négybe vágott hagymákat, a reszelt gyömbért. Amikor felfőtt, vegyük kisebbre a lángot, majd keverjük bele a kurkumát, és addig forraljuk, míg felére csökken a keverék.

Tároljuk egy jól záródó üvegben a hűtőszekrényben, majd minden reggel éhgyomorra és este étkezés után két órával együnk meg belőle két evőkanállal.

Egészségedre!

Kövess a FACEBOOK-on is!

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6416332004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása