Lótusz

Lótusz

Így érheted el az egészséges barna bőrszínt

2015. április 12. - Lótusz_blogger

Ma csodálatosan napsütéses napunk volt. Egy kicsit kiültem az erkélyre, és meglepődtem, mennyire jól fog a nap. Gyorsan be is kentem magam.

 

De hogyan készítsd elő a bőröd a napozásra? Olvasd el a tippeket, hogy egészségesen barnulhass!

1. Radírozás

Annak ellenére, hogy általában a napozás előttre ajánlják a bőrradírozást, viszont az áhított bőrszín elérése után is hasznos lehet, mert megszabadít a a elhalt bőrszövettől és így a bőr lágyabb és frissebb lesz.

Legjobb választás a gabonából készült radír, mert az védi a bőrt a külső hatásoktól és E-vitamintartalma a hámosodást is elősegíti. A kézre helyezett bőrradírt kenjük fel a bőrre egész testünkön és körkörös mozdulattal kenjük szét.

Az arcra speciálisan oda használható arcradírt kenjünk.

Tavaszi szépségtippekért kattints IDE.

 

2. Hidratálás

A barna bőrszín, illetve a puhaság megőrzése érdekében használjunk a bőrtípusnak megfelelő hidratálót. Emellett fogyasszunk sok folyadékot: leginkább ásványvizet.

A napozás után használjunk napozás utáni krémet, balzsamot. Ezek különleges anyagokat tartalmaznak, melyek nyugtatják és táplálják a bőrt.

3. "Csalás"

Önbarnítóval rásegíthetünk a barna bőrszínre egy-egy szürke napon. Akár használjunk bronzosító arcpúdert.

 

4. Előkészítés

Nemcsak a bőrünket kell felkészíteni a barnaság elérése érdekében, hanem a "hasunkat" is . Azaz a barna bőrszín eléréshez sokat segít a megfelelő táplálék magunkhoz vétele is. Ilyen a karotinoidokat nagymértékben tartalmazó sárgarépa, narancs... Leginkább a narancssárgás, pirosas színű gyümölcsök. Bár itt nyár és sok a gyümölcs, aki ennél finnyásabb, vagy még nagyobb dózist szeretne magához venni, akkor egyen sok karotint tartalmazó vitaminkészítményt.

 

Nézd meg, milyen egészségtelen lehet, ha nem jól védekezel a napsugárzás ellen: ITT.

 Egészséges barna bőrt kívánok! :)

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9216332040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása