Lótusz

Lótusz

Anyák napjára szeretettel: ideális ajándék anyukáknak csillagjegyek szerint

2015. április 30. - Lótusz_blogger

Mi az ideális ajándék anyák napjára?

ölelés

A virágnak is minden anyuka örül. A kertben, vagy mezőn szedett, általad kötött csokor a legkedvesebb ajándék szerintem! Na de ezen kívül? Minek örülne az édesanyád. Csillagjegye elárulja.

KOS (Március 21. – Április 20.)

A Kos anyuka energikus és partner a játékban. Gyakran közös sportot művel gyermekével, így sporttársak is lehetnek, ami még inkább megerősíti a kapcsolatot.
Mivel lepjük meg anyák napján? A legjobban egy közös programnak,családi kirándulásnak örül!

BIKA (Április 21. – Május 20.)

A Bika anyuka szilárd, megbízható alapot nyújt a gyermeknek, mindig lehet rá számítani. Viszont neki is szüksége van egy nyugodt szabadnapra és az Anyák Napja jó alkalom erre. A családja szeretete mellett a gazdag lakomákat is kedveli.
Mivel lepjük meg anyák napján? Nagyon érzelmes és szinte mindennek örülni fog, amit tőled kap,így jöhet bármi, főleg ha szépen becsomagolod.

IKREK (Május 21. – Június 21.)

Ikrek anyuka mindig megértő, és emellett elegendő szabadságot és mozgásteret enged a gyermekének. Remek partner a szabadidős tevékenységekben, szívesen megy a gyerekkel kiállításra és moziba.
Mivel lepjük meg anyák napján? Ami az ajándékokat illeti, egy Ikreknek sosem lehet elég könyve! Derítsd ki, ki a kedvenc szerzője és lepd meg egy őt vele.

 
RÁK (Június 22. – Július 22.)

A Rák anyuka mindig rendelkezésre áll, hiszen ő azért van a világon, hogy anya legyen, és a gyermekének éljen. Élethivatásának tekinti az anyaságot, igyekszik minél igényesebben tanítani a kicsit. A Rák anyuka még felnőtt korában is nagy szerepet játszik gyermeke életében.
Mivel lepjük meg anyák napján? Készíts neki változatosságképpen vacsorát és vedd elő a régi fotóalbumokat. Az igazi anyák-napi ajándék a Rák számára az, ha időt és figyelmet szentelsz neki ezen a napon.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Egy vérbeli Oroszlán anyuka mindig megtudja őrizni gyermeki énjét, partner a játékban, és mindent megad a gyermekének. Igazi anyatigris!
Mivel lepjük meg anyák napján? Nagyon örül a társasjátéknak, így együtt játszhat a gyerekekével, de jól tesszük, ha hagyjuk őt nyerni!:)

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A Szűz anyuka lelkiismeretesen gondozza a gyermekét, neki fontos a napirend, a szokások, amitől nem lehet eltérni. Elemi igénye a tisztaság, koszos játékokat egy Szűz anyuka nem szeret.
Mivel lepjük meg anyák napján? Mivel Ő a hasznos ajándékokat szereti, így örülni fog bármilyen háztartási kelléknek, már ami még nincs otthon.

 
MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Barátságos anyuka, rengeteg kapcsolattal rendelkezik, szeret a gyerekekkel beszélgetni, nagy hangsúlyt fektet rá, hogy igényesen nevelje saját gyermekét, ügyel arra, hogy nem beszél csúnyán, igényesen öltözködik.
Mivel lepjük meg anyák napján? Ideális ajándék számára egy tükör, hogy csodálhassa benne saját magát is, ne csak a külvilágtól kapja az elismerő bókokat, lássa ő maga is, milyen nagyszerű teremtés.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

A skorpió anyuka erős nő, akire a gyereke mindig támaszkodhat. Mindig talál a gondokra megoldást. Oly elszánt, hogy bármi áron megvédi a gyermekét, bármit kell ezért megtennie.
Mivel lepjük meg anyák napján? Örül egy relaxációs CD-nek, vagy egy önismerettel foglalkozó könyvnek.

NYILAS (November 22. – December 21.)

A Nyilas anya mindig vidám, örök optimistán éli életét. Szórakozás, játék vele az élet a gyermeke számára.
Mivel lepjük meg anyák napján? Bármilyen kirándulástól, utazástól a fellegekben érzi majd magát. BAK (December 22. – Január 20.)

A Bak anyuka nemcsak a saját életét éli komolyan, hanem a gyermeknevelést is egy szigorú feladatnak fogja fel. Felelősségtudata óriási, gyerekei felnőttkorban is számíthatnak rá.
Mivel lepjük meg anyák napján? Egy határidőnaplónak biztosan örülni fog, amiben vezetheti, hogy melyik nap milyen teendői adódnak.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

A Vízöntő anyuka nyitottsága arra ösztönzi a gyermeket, hogy ő maga is már korán kapcsolatokat, barátságokat kössön. A gyermek tájékozottsága ezáltal már egész kiskorában óriási.
Mivel lepjük meg anyák napján? Örülni fog, ha színházjegyet vagy mozijegyet, vagy egy kiállítási belépőt kap ajándékba.

HALAK (Február 20. – Március 20.)

Egy Halak anyuka pontosan ráérez arra, hogy milyen kívánságai vannak a gyermekének és azokat igyekszik is teljesíteni. Mindig jószívű, aki kissé engedékeny is lehet a nevelési kérdésekben.
Mivel lepjük meg anyák napján? Imádja a vizet, így örülni fog egy wellness belépőnek vagy uszodabérletnek, vagy egy sétának egy vízparton Veled együtt.

Oszd meg, te is! :)

Kövess a FACEBOOK-on is!

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7316332072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása