Lótusz

Lótusz

Hajszínünk előrevetítheti betegségünket

2015. május 20. - Lótusz_blogger

A horoszkóp, a külső, mind mind az emberhez tartozó tulajdonságok, melyek nemcsak a tulajdonságainkat határozzák meg, hanem determinálják betegségeinket is.

 

Így van ez a hajszínünkkel is. A valódi hajszínünkkel! Nem a festett hajra vonatkoznak az alábbi megállapítások.

A következőkben elolvashatod, milyen betegség kialakulása lehet jellemző az adott hajszínnél.

 

Szőke haj

A szakértők szerint a szőke hajúak leginkább az idősebb korban hajlamosabbak bizonyos betegségekre. Az egyik ilyen betegség lehet a  szürkehályog, amely súlyos esetben akár a szem látásába is kerülhet. A betegség megelőzése érdekében, fogyasszunk sok zöldséget, spenótot, répet és kelkáposztát. A másik hajlamos betegségük a melanoma lehet. A szőkék általában világosabb bőrűek, a bőrük érzékenyebb a környezeti hatásokra: gyakran szenvednek bőrbetegségektől és bőr irritációtól.

 

Barna, fekete haj

A barna hajúaknál nagy a hajhullás aránya a többi hajszínűekéhez képest. Náluk az egészségügyi probléma leginkább ezzel kapcsolatban lehet, a kevés ásványianyag-bevitel miatt. Ezen könnyen segíthetünk megfelelő mennyiségű, minőségű vitaminok és ásványi anyagok fogyasztásával.

 

Vörös haj

A természetes vörös hajjal születők száma elég kevés, akik mégis ilyen színnel születnek, azok a génjeikben keressék a választ. A vörös hajú emberek hajlamosak lehetnek a Parkinson-kórra, de számos népbetegségre is! Ezért számukra különösen fontos az egészséges életmód követése.

Ha érdekesnek találtad a cikket, oszd meg mással is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

tudasfaja.com

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1016332108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása