Lótusz

Lótusz

Az egyik legszebb szerelmes történet: lánykérés a kemoterápia utolsó napján (videó)

2015. június 12. - Lótusz_blogger

Lucas D’Onofrio végig ott volt szerelme, Tamara mellett az utóbbi négy hónapban: bátorította, mikor Non-Hodgkin limfómával diagnosztizálták, tartotta benne a lelket az infúziós kezelések alatt, az utolsó kórházban töltött napot pedig egy életre felejthetetlenné tette.

Tamara daganata szerencsére jól reagált a kezelésre, és elkezdett visszahúzódni. Lucas ekkor úgy döntött, hogy az utolsó  napját egészen különlegessé teszi: hatalmas rózsacsokrot köttetett, feldíszítette a szobáját, amíg Tamara a kezelőben volt, meghívta a lány családját, barátait, és amikor belépett, letérdelt elé, és megkérte a kezét.

 

“Szerettem volna, ha ezzel benne is tudatosul, hogy élete legnehezebb időszakának ezennel vége. Hogy vége a rákkal való küzdelemnek, és most egy új fejezet kezdődik: a közös életünké” – mondta Lucas a Buzzfeed-nek. Ha ezek után még kérdés: Tamara igent mondott.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=XP-0a0o7Mqk#t=639[/embed]

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2416332168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása