Lótusz

Lótusz

Üzenj az első szerelmednek a Múzeumok Éjszakáján Szegeden

2015. június 18. - Lótusz_blogger

Minden évben nagyon várom ezt a nyári programot: a Múzeumok Éjszakáját. Az idei különösen kedves a szívemnek: mivel a szakdolgozatom francia szakon Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg-ből írtam, meg szeretném nézni a könyvel kapcsolatos relikviákat. Emellett "A kis herceg csodálatos utazása" című színpadi játék látható majd este tízkor a Múzeumnál.asp_620_22

 De ami még izgalmasabb programnak tűnik az a "szerelem". Harminc évvel ezelőtt készült a kultfilm, a Szerelem első vérig. A film sok részét Szegeden forgatták, és ennek apropóján a Móra Ferenc Múzeum egyik oroszlánjánál elhelyezett ládában lehet elhelyezni a rég nem látott első szerelmünk számára szóló titkos üzeneteket. A filmben a szerelmesek ennél a szobornál hagyták szerelmes üzenteiket.

1

A film főszereplője (Bery Ary) és forgatókönyv írója (Horváth Péter) 22.30-től lesznek a Múzeumnál, ekkor olvassák fel a szerelmes üzeneteket is. Bery Ary (milyen meglepő a film után :-)) zenészként dolgozik, egyik számát elő is fogja adni.

Addig nézd meg a filmzenét, melyet én speciel imádok. Te szereted, vagy unod?

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=BEGqkaHNyhk[/embed]

Ha rákattantál, itt megnézheted a teljes filmet.

A teljes program itt olvasható:

2

3

Ha érdekesnek találod a programot, oszd meg a barátaiddal is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9816332190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása