Lótusz

Lótusz

10 ok, amiért jó főzni tudó pasival járni

2015. június 27. - Lótusz_blogger

A nők nagy része tud főzni. A (jól) főzni tudó pasik viszont azt állítják, hogy a nők nem főznek olyan jól, mint a férfiak. Nekem volt már olyan párom, aki egyáltalán nem főzött, de olyan is, akinek volt érzéke a főzéshez és türelme is. Nem tudom, hogy a férfiak hány százaléka tud (és szeret) főzni. De valószínűleg többen vannak azok, akik nem tudnak főzni. Ezért nagy kincs egy hedonista férfi a háznál....

De miért olyan jók ők? Íme néhány indok:

1. Ha romantikus vacsorát szeretnénk, ki sem kell mozdulnunk. Párunk elkészíti és szervírozza az ínycsiklandó vacsorát. Aztán a desszertet már a hálószobában fogyaszthatjuk el.

Egy hátránya lehet az otthoni fenséges vacsiknak: a súlygyarapodás. Ezért a vacsora után neked kell bedobnod magad, hogy lemozogd ;-)

 

2. Békítő vacsora

Minden pár életében vannak olyan korszakok, amikor több a vita, veszekedés. De egy békítő vacsora helyreteheti a kapcsolatotokat. Főleg, ha finomságok mellett megbeszélitek a dolgokat. A fehér asztalnál tárgyalni könnyebb.

 

3. Exotikus ínyencségek

Nem kell kínait, vagy thai kaját rendelni, ha otthon is elkészíti neked a párod.

 

4. Reggeli az ágyban - levesz a lábadról

Nincs is annál jobb, amikor vasárnap reggel a reggelit a kedvesed az ágyba hozza neked. Nagy odaadásra utal, ha képes előtted felkelni, csakhogy kényeztethessen.

 

5  Súlygyarapodás?

Esti közös vacsik egyik hátránya lehet, hogy felszedsz néhány kilót. De ami még ennél is kiábrándítóbb lehet, hogy a pasid fincsi kajákat csinál neked, te meg annyit eszel, mint egy kismadár. Én egy idő után biztos besértődnék. Szóval ne foglalkozz a kilókkal. Ha mégis zavarnak, akkor próbálj meg többet mozogni.

 

6. A családod is lefőzi!

Nincs is annál jobb, mikor a pasid bemutatod a szüleidnek. És a családi ebédet a pasi készíti. Valószínűleg minden szülői szigor is megenyhül egy finom ebéd által.

 

7. Az étkezési kultúrád színesítheti

Egy idő után új fűszereket, új főzési módszereket, új recepteket tanulhatsz meg tőle. Illetve egymástól. De kell-e ennél jobb, mint egy szexi pasi az ágyban és egy jó tanár a konyhában!

 

8. Valószínűleg nagy evő

Aki fpz, az eszik is. Biztosan szereti a hasát. Aki az evésben szenvedélyes, az valószínűleg az élet más területén is. Nem veszíthetsz!

 

9. Le a napi rutinnal!

Amikor este hazaértek, mindketten fáradtan... Akkor a vacsora még inkább összehozz titeket. Ha valaki gasztroangyal, akkor nem fogja minden nap ugyanazt a kaját készíteni. Szóval csak várd a meglepiket!

9

10. Szexi pasi a konyhában.

Nincs is annál szexibb, amikor egy pasi főz  a konyhában. Hazaérsz és ő meg készíti neked a vacsit... Van ennél otthonosabb és szívmelengetőbb?

 

Mondj búcsút a gyorskajáknak és a mélyhűtött vackoknak! Nemcsak a konyhába találsz ínyencségeket, de a hálószobai tevékenykedésetek is valószínűleg változatosabb, mint az átlaggal. :)

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

demotivateur.fr

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5816332214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása