Lótusz

Lótusz

Szívderítő kisfilm két ember egymásra találásáról, avagy mindenkit utolér a szerelem

2015. július 02. - Lótusz_blogger

Itt a nyár! Nyáron mindenki flörtöl, ismerkedik, akár szerelembe is esik (te is? nézd meg a nyári szerelmi horoszkópot). Na de hol és hogyan lehet ismerkedni? Ha lehajtott fejjel megyünk az utcán, akkor is összefuthatunk a nagy Ő-vel? Ki tudja.... a kis filmből kiderül.

szerelem kisfilm

A Jinxy Jenkins, Lucky Lou  az egyik legcukibb animációs film, amely azonnal szívünkbe lopta be magát. A világon számos ember és kritikus rajong érte, a legszebb szerelmes történet kategóriájába is indulhatna.

Nemrég a legjobb komputer animációs díjat is megkapta. A fiú és a lány, Lucky és Jinxy két teljesen ellentétes személyiség, egy szép nap szó szerint összeütközik az utcán. Innentől kezdve totálisan megváltozik az életünk, többé nem léteznek számukra akadályok. Mert hát mindenkinek van valahol egy másik fele, akivel kerek lesz a világ.

A hat győztes és számtalan közönségdíjat elnyerő filmet Michael Bildinger és Michelle Kwon írta.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=adVYnGRVaAo[/embed]

Ugye milyen kedves? :) Ha téged is megfogott, oszd meg mással is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7616332226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása