Lótusz

Lótusz

Programozd a vizet és érj el bármit, amit szeretnél

2015. július 17. - Lótusz_blogger

Masaru Emoto japán tudós vizsgálta a víz szerkezetének változását. Tanulmányáról itt olvashatsz. A tudós azt figyelte meg, hogy a különböző szavak, különböző zenék hogyan hatnak a vízre. Ennek a megfigyelésnek a felhasználásával akár a vizet programozhatjuk is.

A programozás úgy történik, hogy az üvegre, amelyben a vizet tároljuk, ráírjuk a "kívánságainkat". Egy másik módszer, ha egy kis papírlapra írjuk rá a kérésünket és a víz alá helyezzük néhány napra. Nemcsak egy-egy szót, de akár pozitív, segítő szimbólumokat is tehetünk a víz közelébe, hogy a víz átvegye a rezgésüket.

Mivel a testünk közel 70%-a víz, az elfogyasztott ital egy része beépül a szervezetbe. Ezért nagyon nem mindegy, milyen vizet iszol.

Hogyan használhatjuk?

1. Van olyan, amikor elanyátlanodottaknak érezzük magunkat, vagy azt érezzük, hogy senki nem szeret. Ilyenkor például írjuk rá, hogy SZERETET.

Ha gazdagságra vágyunk írjuk rá. hogy GAZDAG VAGYOK.

Ha barátokra vágyunk ,akkor írjunk rá olyan szót, ami a barátkozásban segít.

FOGYÁSBAN  is segíthet, ha ilyen jellegű szót írsz rá.

2. Pozitív szimbólumok: szív, pénz, vagy egyéb vallásos szimbólumok, melyek neked azt jelentik, amit szeretnél elérni.

A vizet néhány napig hagyd, hogy átvegye a szó, a szimbólum rezgését, utána fogyaszthatod, de már akár egy éjszaka alatt is kifejtheti hatását.

3. A zene is egy rezgés. Ezért tud feldobni, elszomorítani, megríkatni, vagy épp felpörgetni, vagy relaxálttá tenni. Zenével is nagyon jól lehet programozni a vizet: harmóniát teremthetsz vele, vagy akár gyógyíthatsz is (relaxációs zene, vagy OM mantrával pl.). A szeretet rezgése is nagyon hatásos lehet: ITT.

Ha kipróbálod, írd meg a tapasztalataidat, kérlek! Köszönöm! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8716332248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lótusz 2015.07.18. 20:28:33

Köszönöm a véleményemed! Szép napot!

Jambrik Csaba 2015.07.19. 14:56:17

Ülj le 1-es!
süti beállítások módosítása