Lótusz

Lótusz

Gyógyíts alufóliával!

2015. július 22. - Lótusz_blogger

Ma egy kicsit bizarr gyógyítási módot ismeretetek meg veletek: a "gyógyszer neve" - alufólia. A módszert a kíniak és az oroszok már régóta használják. De mit is gyógyíthatunk vele?

A kínaiak már egy ideje használják és a betegek 80%-a kigyógyult. Az alumínium fólia a reumatikus, izületi fájdalmat enyhíti. Emellett műtéti hegek, vágások gyógyításában is segít.

A gyógyításhoz annyit kell tennünk, hogy a fájó testrészt, műtéti heget, végtagot betekerjük a fóliával. A fóliát rögzítsük, hogy nehogy elmozduljon. A kínai gyógyászok szerint a kezelést naponta alkalmazzuk, egész éjszakára helyezzük a fájó testrészre. Ismételjük 10-12 alkalommal, hagyjuk 1 hét szünetet, majd ismételjük, ha szükséges.

Az alábbi fájdalmakra hatásos: isiász, hát-, nyak-, kar-, láb-, reuma- és ízületi fájdalom is.

Az alumínium fólia titka a gyulladásgátló hatása.

Meghűlésnél is sokat segíthet. Ilyenkor a lábunkra kell tekerni 5-6 rétegben, vegyünk fel rá zoknit. Egy óra múlva ismételjük, megint egy óráig. Ezt egy hétig folytassuk.

Az emberi testben megtalálható őssejtek egy meghatározott mezőben kommunikálnak egymással. Ebben a mezőben olykor zavar keletkezhet, megbomlik az energetikai egység. Az alumínium fólia ilyen esetben egy óriási nagyítóként működik, növeli az energiát, és lehetővé teszi a felbomlott rend helyreállását.

A fólia megakadályozza a külső sugárzások bejutását is, ezáltal védi minden káros anyagtól az emberi szervezetet – állítják a fóliás módszert alkalmazó szakemberek. (Akár egy sci-fi :)  - szerz.)

Ha érdekesnek találod a módszert és te is kipróbálnád, oszd meg másokkal is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

Lótusz

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9616332258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása