Lótusz

Lótusz

Hogyan bánsz a pénzzel? Horoszkópod elárulja!

2015. augusztus 03. - Lótusz_blogger

Szeretsz és tudsz is spórolni? Vagy shopping királynő vagy? Több hitelkártyád is van? Hogyan bánsz a pénzzel? Horoszkópod ezt is elárulja.

penz_tizezresek_f_tozsdeforum.hu

Kos

Mivel a kos a Mars befolyásoltsága alatt van, amint a hangulata, úgy a pénzköltése is igen hullámzó. Ha meglátsz valamit, azonnal meg akarod vásárolni. Ha ételről van szó, sosem bizonytalanodsz el.

Tipp: ha a városba mégy (nézelődni), ne vigyél magaddal pénzt, se táskát. Így legalább megfékezheted azonnali költési vágyad. Ha van olyan barátod, akiben 100 %-ig megbízol, akkor esetleg kérd meg, hogy segítsen ebben.

Bika

A bika földjegy, ezért imádja a kényelmet, a luxust. A szép ruhák, gyönyörű autók láttán teljesen elgyengül és azonnal kinyílik a pénztárcája. Ezek a luxuscikkek biztonságot adnak neked.

Tipp: Nem a tárgyaktól leszel boldog, hanem az emberi kapcsolatoktól! Ha nyugalmat és szeretet szeretnél érezni magad körül, foglalkozz többet a barátaiddal és keress olyan hobbit, ami nem kerül horribilis összegbe, akár ingyen van; pl. kerékpározás, futás, séta...

Ikrek

A levegős ikrek imádnak csapongani, kíváncsiak, éhezik a pletykát, a híreket. Színházba, moziba is szeretnek járni, de újságot is többet vesznek a kelleténél. Hogy a telefonálásról már ne is beszéljünk...

Tipp: A híreket online is elolvashatod, internet-előfizetéssel biztosan rendelkezel. És ha már itt tartunk, akár a telefonálást is meg tudod oldani ezen keresztül. A mozifilmek egy része is hamar felkerül a megosztó-portálokra, így akár ingyen megnézheted őket.

Mivel okos vagy, ha átgondolod, azonnal megtalálod a spórolási lehetőségeket.

Rák

Az én házam, az én váram! Ez a te mottód! Imádod az otthonod csinosítani, rendezgetni, folyamatosan a lakberendezési katalógusokat bújod. Ha tehetnéd, azonnal megvennéd kedvenc bútorod a szivárvány minden színében. Legyen az kerek, szögletes, lapos....

Tipp: Hangulatváltozásaid a Hold idézi elő... Ha úgy érzed, hogy éppen megvennéd a 15-dik féle puffot a szobába, igyál egy csésze csalánteát (ITT), és kapcsold ki a számítógéped, hogy semmiképp ne rendelhess meg neten egy újabb lakberendezési tárgyat.

Oroszlán

Az oroszlán jegy szülöttének szinte mindegy, csak drága legyen. A minőségi, márkás, drága holmik adnak neki örömöt. Dolce&Gabbana? Gucci? A legdrágább holmikat imádod. Szereted a külsőségeket, a színpadias megjelenést. Ezek mind jó kellékek ehhez.

Tipp: Nem mindig a legdrágább a legjobb és a legszebb. A drága ruhákat kombinálhatod olcsóbbakkal, így a fellépésed is megmarad, de a pénztárcád se ürül ki idő előtt. "Nem a ruha teszi az embert."

Szűz

A maximalista szűz teste a temploma. A legdrágább és legjobb élelmiszereket vásárolja, a legmenőbb helyen masszíroztatja magát. Néha nem túl pénztárcakímélő üzemmódban merül bele az ilyetén élvezetekbe.

Tipp: Kutasd fel azokat a bioboltokat, melyek kedvezőbb áron kínálják a kedvenc élelmiszereidet. Ne a legdrágább helyen masszíroztass, hanem a legjobbon. Akár otthon is megoldhatod ezt a pároddal. Ígérem, nem fogod megbánni... ;-)

Mérleg

A Vénusz arra ösztönöz, hogy minél jobban szórakozhass. Ha nyaralsz, akkor addig folyik a bor és a pezsgő, meg megy a habzsi-dőzsi, amíg el nem fogy a pénzed. Romantika mindenek előtt.

Egy piknik a parkban lehet ugyanolyan romantikus, vagy még romantikusabb, mintha pl. Párizsban vernétek el a pénzt. Tengerpart helyett a Balaton is lehet ugyanennyire izgalmas és kényelmes pihenés.

Skorpió

Számodra különleges, az új, az extra dolgok nyújtanak örömet: a legújabb sport, egy menő hely felfedezése. Erre olyankor is áldozol, mikor a pénztárcában már napok óta a törlesztőrészletek csekkjét hordozod...

Tipp: Mivel imádod a kontrollod alatt tartani a körülötted lévő dolgokat, embereket, figyelj oda magadra is! Nagy nehézségtől szabadítod meg magad, ha nem költesz meggondolatlanul.

Nyilas

Mindig és mindig a legjobbat kutatod, keresed és ha rátaláltál nem engeded ki a kezeid közül. Szerinted a minőségnek ára van.

Tipp: Nem mindig a legdrágább a legjobb! Mivel okos vagy, lásd be, hogy nem mindig az a legjobb, amit a multik az arcodba tolnak. Lehet, hogy sokkal jobb dolgot találsz kisebb cégnél sokkal jobb áron. Csak járj utána.

Bak

A státusz, a hírnév igen fontos számodra. Hogy ezt a látszatot fenntartsd, sok pénzt költesz drága kiegészítőkre, autóra, látványos vagyontárgyakra. Trendi helyeken szeretsz szórakozni.

Tipp: Egy pénzügyi tanácsadó nagyon sokat tud segíteni neked abban, hogy aspórolt pénzed jól be tudd fektetni és ne költsd el felesleges holmikra.

Vízöntő

Mivel különc vagy, vagy legalábbis annak képzeled magad, sokat költesz extravagáns, egyedi dolgokra, ruhákra, kiegészítőkre. Ez neked azért fontos, hogy lássák rajtad, hogy lépést tartasz a fejlődéssel.

Tipp: Intelligens és belátó vagy, ezért kívülről tudod szemlélni a dolgaid. Józan belátással sikerül megoldanod a felmerülő problémáid és belátnod, hogy nem kockáztathatod a saját magad és szeretteid létbiztonságát.

Halak

A piacgazdaság a halaknak köszönheti a létét. A halak csillagjegyű ember imád költekezni. Ami kényelmes, ami szép, arra szívesen ad ki. És nemcsak magát, de szeretteit is imádja megajándékozni.

Tipp: Ha zenében "utazol" nem muszáj azonnal megvenned a kedvenced CD-jét. Hallgasd online, vagy töltsd le. Ha sörözni szeretnél a haverokkal, nem kell mindig a város legmenőbb helyére beülni, akár otthon is megtehetitek és sokkal jobban jöttök ki anyagilag.

Ha magadra ismertél, oszd meg mással is a cikket!

Kövess a FACEBOOK-on is!

ezoterikus.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2216332272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása