Lótusz

Lótusz

Kedvenc-horoszkóp: mi a cicád, a kutyád horoszkópja? És mi jellemző rá?

2015. augusztus 04. - Lótusz_blogger

A horoszkóp az embereknél jobb esetben megmutatja az illető tulajdonságait. És mi a helyzet a kedvencekkel? Hát az ő horoszkópjuk is megmutatja személyiségüket.

 Kos 03. 21. – 04. 20.

A harc kandúr: már napok óta nem jár haza a macskád? Ne lepődj meg ezen, ha kos a lelkem! Ahogy az embereknél is, a cicáknál kos jegy a harciasság és a kalandozás mintaképe. Kíváncsi és egy igazi kis felfedező. Ha éppen "hadirokkant", akkor néha hagyja magát kényeztetni.

"Kivagyi" kutyád van? Akkor tuti kos a csillagjegye. A kos kutya számára legfontosabb a megfelelő mozgástér, a nagy udvar, a sok séta. Mivel rivalizálós fajta, másik ebbel nem biztos, hogy könnyen összeférnek.

Bika 04. 21. – 05. 20.

Egy igazi kéjenc, aki imád naphosszat a külön bejáratú, luxus díszpárnáján pihengetni. A lustálkodást csak egy-egy finom falat kedvéért szakítja meg. Elvárja, hogy kényeztesd: ételekkel is és simogatással is.

Szeret melletted terpeszkedni a puha ágyon? Akkor a kutyusod valószínűleg bika jegyű.Mivel sokat fekszik, keveset mozog, esetleg elhízhat. Ezen csak te tudsz segíteni azzal, hogy többet sétáltok. Nyugalmat és állandóságot kedveli a kedvenced.

Ikrek 05. 21. – 06. 21.

Az ikrek cica elvárja a törődést, a változatosságot, a bohókás gazdi jelenlétét. Kedveli a cicajátékokat, mindenféle labirintust... A lényeg a változatosság és a folyamatos kommunikáció a cica és a gazdi között. Ha nem vagy elég érdekes és szórakoztató számára, akkor továbbáll...

A legkíváncsibb és legmozgékonyabb blöki a tiéd, ha az ikrek csillagzat alatt született. Frakcsóválva üdvözöl téged és minden kedves vendégedet. És a vendégek ezt imádják. Mindenkinek a szívébe zárja magát.

 

Rák 06. 22. – 07. 22.

A legérzékenyebb és legimádnivalóbb cica a tiéd? Igen, tuti, hogy a kis mimóza Rák. A gazdi hangulatváltozásai rá is hatással vannak. A cicus imádja az otthon melegét, a finom falatokat és a biztonságot. Az ablakban ülve szemmel tartja a szomszédságot és a szemközti fa madárpopulációját. Ez a meleg, boldog otthon a szeretetet nyújtja neki.

A legcsaládcentrikusabb kutya a Rák jegy szülötte. Imádja a gyerekeket, nyugodt természetű, érzékeny, odaadó, hűséges eb. Szüksége van arra, hogy a családban, emberek között lenni.

Oroszlán 07. 23. – 08. 22.

Ahogy az embereknél, úgy a macskáknál is az Oroszlán cica egy igazi kis díva! Ha ő boldog, akkor a gazdi is boldog! A gazdi kénytelen-kelletlen, de követnie kell ezt a hozzáállást. Tehát: a gazdi fő feladata a cicus kényeztetése: akár cirógatással, akár a legjobb és legdrágább macskakajákkal való táplálással. De egy színarany vagy gyémántberakásos nyakörv is belefér néha. Igaz? ;-)

Best of... Egy Oroszlán kutya már megjelenésével is tekintélyt parancsol. Nagytermetű, erős testalkatú, de lehet kisebb is (ő mégis nagynak képzeli magát). Nem az ideges típus, mert tudja, hogy a világ (ebbe beleértve a család apraját-nagyját, vagy a rivális ebeket) a lábai előtt hever. Ezért van, hogy még az ugatást is méltatlannak és lealacsonyítónak tartja. Önbizalomért nem kell a szomszédba mennie...

Szűz 08. 23. – 09. 22.

Ugye neked sincs vekkered és mégis minden nap ugyanakkor ébredsz? (Nekem a telefonom is be van állítva, de hogy biztos ne aludjak el, a macskám általában csörgés előtt néhány perccel kezd el mocorogni, hogy még azt a néhány percet se kelljen alvással töltenem... :) ) Naszóval a precizitás mintapéldánya eme jószág, ugyanakkor stílulos és rejtélyes. Nem igényel különleges törődést, mégis szép, egészséges, értelmes. Az időre nagyon haknis, és egy picit válogatós is. A zajt nem kedveli!

 A Szűz kutya maga a precizitás, pontosság. Egy igazi munkakutya, aki nemcsak magára, de a környezetére is nagyon igényes. Imádja a feladatokat, fáradhatatlanul hozza vissza az eldobott fadarabot. Szorgalmas és kitartó.

 

Mérleg 09. 23. – 10. 22.

Miss Macska - avagy a cicaszépe verseny győztese. A világ a lábai előtt hever, mindenki az ő szépségét (kell, hogy) csodálja.De mint a királynők, ők is rendkívüli módon tudják viselni szépségüket.

Ez az eb mindenkinek e legszebb arcát (pofáját) mutatja. Egy igazi színészzseni! Kicsit lusta az ugatásban, nem is szereti az örző-védő titulust. Nagyon elvárja a szeretetet. A kutyák közötti konfliktusokat nem verekedéssel, hanem bájával oldja fel.

Skorpió 10. 23. – 11. 22.

Volt már olyan, hogy macskád leült veled szemben és bámult rád egy jóideig? Addig, amíg téged levert a víz, kirázott a hideg, sőt még a pulzusod is egyre gyorsabb lett? Érzed, hogy fürkész és a vesédbe lát? Akkor te egy Skorpió cicával élsz együtt. Amikor nem ezt a Hitchcock-i arcát mutatja akkor a tavaszt érzi - nyávogva hívja a leendő párját.

A Skorpió kutya a legokosabb! Folyamatosan sakkban tartja a családot, nem erőszakkal, hanem a csendes terrorral. Fontos, hogy még a kapcsolat elején tisztázzák, ki az Úr a házban...

Nyilas 11. 23. – 12. 21.

A szabad szerelmet ő találta fel! Ha te cicád is állandóan vemhes, vagy a kandúrod kora tavasztól késő őszig rettegésben tartja a környék cicalányait? Akkor tuti, hogy nyilas állatról van szó. A házban élő macska a kertben és a környéken kiéli vágyait. De a benti cicákkal nehezebb átvészelni a párzási időszakot.

Ahogy az embereknél, úgy a kutyusoknál is a szabadság, a szabad élet mintapéldányai! Ha te kutyád is mindig kiszökik, fut egy kört, majd néhány nap múlva, bár csapzottan, de mégis visszatér, akkor tuti, hogy ez egy nyilas-eb. Akár arra is betaníthatod, hogy kimenjen az újságért, elszaladjon zsömléért vagy megsétáltassa magát.

 

Bak 12. 22. – 01. 20.

Csengettek? A cicád már az ágy mögé bújt és elő sem jön, amíg az idegen itt van nálad? Lehet, hogy Bak-cicád van. Hát ez egy kényes cica-helyzet. Nehezen fogad el ú arcokat, de ha valakit megkedvelt, utána már nem kényeskedik. (Az én cicám a beépített szekrényben szeret elbújni. Egyszer volt nálam egy pasi.... A macskámnak nem nagyon jött be, ugyanis még két napig nem bújt elő! - mondjuk ezt az illetőt azóta sem láttam és nem is tervezem...). Ez a cica a kutyákat megszégyenítően hűséges!

A kis buzgómócsing: teljesítmény-kényszeres, folyamatosan bizonyítani akar! Akár kutyakiállításon, akár kutyaiskolában, ő az eminens! A jó teljesítés örömet és boldogságot okoz neki. Szorgalmas, céltudatos.

Vízöntő 01. 21. – 02. 18.

Ő a legnagyobb partiarc! Ha te is imádod a nagy baráti összejöveteleket, és imádsz otthon partizni, akkor ő a nyerő választás. Imádja a nyüzsit. Ha épp szünetet tartasz, akkor idegesen toporog előtted: Mikor történik már végre valami érdekes?

Egy valódi egyéniség! Őt nem lehet megregulázni: ha ő akar valamit, akkor megteszi, ha nem, akkor nem. A farkcsóválás is ilyen dolog. Nagyon okos, akár nyakörv és póráz nélkül is végigsétál melletted az utcán.

Halak 02. 19. – 03. 20.

Nem ő a legkedvesebb cica a világon... Ha épp simogatod, simán otthagy... De amikor nagyon szomorú vagy, akkor biztosan számíthatsz rá, hogy felvidít.

Ha a kutyád meglát egy pocsolyát és azonnal beleveti magát, akkor tuti, hogy Halak-jegyű. Ha egy tavat lát meg, vagy folyóparton vagytok, biztos nem tudod megfékezni, mielőtt nem pancsolt egyet. A szeretetéhsége hatalmas, a nevelés során is csak szeretettel érhetünk célt nála!

A te cicádra, blökidre illik a jellemzés? Ha tetszett a cikk, vagy csak egy jót nevettél az egész cikken, oszd meg másokkal is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

astronet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516332274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása