Lótusz

Lótusz

2015.08.08.: a jólét, a gazdagság, a bőség beköszönthet életedbe

2015. augusztus 06. - Lótusz_blogger

Idén el vagyunk kényeztetve: misztikus napokkal, Kék Holddal, és mindenféle spirituális jelenséggel találkozhatunk és élhetünk meg, ha odafigyelünk!

A következő fontos nap a 2015. 08.08., mely szombatra esik. Ekkor egy nagy energiarobbanás szemtanúi lehetünk. Hasonlóan intenzív energiák 90 évente érkeznek, ezért te se szalaszd el.

A 8-as szám a számmisztikában a bőség, a jólét, a gazdagság szimbóluma. Bár az energiák mindenkire hatnak, azok, akik odafigyelnek, felkészülnek erre a jelenségre sokkal többet tudnak kapacitálni belőle, mint azok, akik csakúgy "elszenvedik".

 

A 8-as a végtelenség, és ugyanakkor az igazságosság szimbóluma is. Tehát amint vetettél, úgy arathatsz. Éppen ezért sosem szabad kishitűnek lenned! Mert az élet csodálatos és mindent megkaphatsz, amire vágysz (amit el tudsz hinni, amit el tudsz képzelni).

A végtelenséget életünkben pedig az mutatja, hogy folyton folyvást hasonló szituációkba ütközünk: ugyanolyan kapcsolat, ugyanazok a kérdések, ugyanazok a válaszok. De most itt az ideje a kitörésnek, az áttörésnek. Ehhez viszont szükség van fejlődésre, szembenézésre, és felülemelkedésre, VÁLTOZÁSRA. Ugye te is tudod, hogy amint kint, úgy bent, tehát, ha te belül megváltoztatod a szemléleted, a gondolataid, akkor a körülötted lévő világ is változni fog! Ezen múlik a jövőbeli boldogságod!

A 8-as szám nemcsak az anyagi javak, gazdagság, de az egészség, szerelem és boldogság állapotát is felerősítik, segítenek a céljaid elérésében.

 

Mivel az energia azokra is hat, akik "nem számolnak vele" ez nemcsak egyéni életeken javíthat, hanem globális javulást is idézhet elő. Azt mondják nálam sokkal bölcsebb emberek, hogy egy nagyobb embercsoport, egy ország, az emberiség változásához az kell, hogy az emberek 10 %-ának a gondolkodása megváltozzon. Nem tűnik soknak és szerencsére egyre többen hiszünk ezekben a dolgokban és próbáljuk életünket pozitív irányba terelni, még mindig szüksége van több "hívő" emberre.

De most szombaton lehetőséget kapunk arra, hogy fordítsunk egyet sorsunkon és a siker beköszöntsön életünkbe! Lehetőségünk lesz arra, hogy bekapcsolódjunk a bőség folyamába és saját magunk számára megteremtsük azokat a feltételeket, mellyel életünket jobbá tehetjük.

Ezt a 3-as 8-as jelenséget oroszlán kapunak nevezzük. Az oroszlán a (Bibliában) szelídség, alázatosság, béke, harmónia jelképe. Váljunk oroszlánná! A nyugalom, a derű, a kiegyensúlyozottság, összeszedettség segíti életünket, segít a rezgésünk emelésében is. Sose hagyd, hogy kibillentsenek a harmóniádból!

Engedj el minden félelmet, mert a szeretet mindent megad számodra!

A mostani energiákkal végtelen számú lehetőség fog kínálkozni számunkra mind a karrier terén, mind a személyes életünkben: szerelem, házasság, gyerek, egészség..

Ezekkel a gyógyító energiákkal augusztusban többször is találkozhatunk (ezek már nem lesznek olyan intenzívek, de azért nagyot dobhatnak a fejlődésünkön):

Az első nap: 2015.08.08

A második nap: 2015.08.17.

A harmadik nap: 2015.08.26.

Használjuk ki ezt a rendkívüli energetikai lehetőséget, hogy egészséget, anyagi biztonságot, szerelmet, új állást vagy lakhelyet, új lehetőségeket, békét, harmóniát teremtsünk életünkben.

Hogyan érheted el a céljaid, vágyaid?

1. Először is konkretizáld magadban, mi az, amire vágysz: szerelem? Új állás? Lottónyeremény?.... Amit szeretnél azt képzeld el, vizualizáld: pl. keress róla képet és nézegesd,, nézd meg a honlapot... Illetve pl. agykontrollal vizualizáld.

2. Mivel a jó energia, a szeretet jót szül, a félelem pedig eltávolít a célodtól, ezért ezen a napon legyél nagyon nyugodt, türelmes, szeretetteljes embertársaiddal. (ne csak ezen a napon! :) )

3. Meditálj: elméd lenyugszik, tested megpihen, lazább és szeretet-teljesebb légkör vesz így körül.

4. Próbálj meg tudatos lenni: a félelmet, a miért nemre adott válaszaid felejtsd el és csak az elérendő célodra koncentrál pozitívan, szeretettel megtöltve ezt az érzést.

5. Légy hálás mindenért!

6. Köszönj meg mindent, még a legapróbb dolgokat is, amivel a teremtő megajándékozott!

7. Higgy magadban, a szeretetben! Szeresd magad és embertársaid! Élvezd az életet! :)

Az alábbi dallal kívánok csodás teremtéseket!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Op5kcqeCBvw[/embed]

És íme 101 pozitív állítás Dr. Domján Lászlótól:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=b10mvWtQ758[/embed]

Ha még nagyobb változásd szeretnél életedben, akkor pedig Louis L. Hay: Éld az életed Most című hangoskönyvét ajánlom. Íme:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=F87pGPKCbgw[/embed]

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess a Lótusz FACEBOOK-on is!

Megihletett: joportal.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1816332276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása