Lótusz

Lótusz

9+1 jel arra, hogy megtaláltad az igazit

2015. október 19. - Lótusz_blogger

Mi nők, valljuk be, sokszor túlkomplikáljuk a dolgokat. De tényleg. Miért van az, hogy nekünk az igen, az akár lehet igen; vagy talán, de még nem is! :)

Na és ha pasiról van szó, akkor még inkább igaz ez a bizonytalankodás...

De ha az alábbi jelek mindegyikét felfedezed magadban, a párkapcsolatodban, akkor nyert ügyed, van, mert megtaláltad az igazit!

 

1. Mindig szépnek lát

A randizás kezdetén minden nő órákat tölt azzal, hogy mesésen széppé varázsolja magát: elmegy fodrászhoz, műkörmöshöz, szoliba, szépen kifesti magát, új ruhát vesz. Tetszeni akar a férfinek.

De egy idő után van olyan, amikor felébredéskor pizsamában, gyűrötten, "kómás" fejjel lát bennünket a párunk. Ha ő az igazi, akkor ez egyáltalán nem zavarja. Ugyanolyan szépnek lát bennünket a reggeli kávé előtt, mint éjjel egy csábító szexi fehérneműben.

Mivel ezt tudjuk, érezzük, sokkal inkább elfogadjuk magunkat, olyanok lehetünk, amilyenek lenni szeretnénk. Ő mindenképpen szépségesnek lát bennünket.

2. A te boldogságod, az ő boldogsága

Örül az örömödnek. És ez visszafelé is működik: te is örülsz az ő sikereinek. És támogatod őt. Azt akarja, ami a legjobb neked. És te is azt akarod, ami a legjobb neki.

3. A legrosszabb napodon is inkább vele vagy

Amikor szörnyű napod volt, a hangulatod sötét és borús, mérges vagy az egész világra - akkor is vele szeretnél lenni, mint egyedül. Ő meghallgat téged, odafigyel rád. Az ő figyelme és szeretete pozitívan hat rád.

4. Tapintható a vonzás köztetek

A vonzás minden szinten működik nálatok: testi, lelki és mentális szinten is. A kémia annyira erős, hogy még leghétköznapibb helyzetekben is "látható". Akár a boltba mentek bevásárolni, akár futni vagytok, vibrál a levegő köztetek. Egy különleges szimbiózisban éltek. És ez a vonzás csak fokozódik a hálószobában.

5. Mindent meg akarsz osztani vele

Valami szuper dolog történt veled aznap? Vagy épp rosszkedvű vagy? Történt valami izgalmas dolog a munkahelyeden? Te már nyúlsz is telefonért, és felhívod, hogy megoszd vele az élményed. És este, amikor együtt vagytok (vagy telefonál), te is mindenre kíváncsi vagy vele kapcsolatban, még legegyszerűbb, leguncsibb dolgokra is: mit evett, kivel volt, mit csinált aznap?

6. Ugyanúgy szerettek, ugyanazt szeretitek

Neked mi jelenti a boldogságot, a szeretet kifejezését? Egy hosszú utazás? Vagy összebújás a takaró alatt? Vagy egy romantikus vacsora? Az igazinak ugyanezek a programok örömöt okoznak. Szeret veled lenni, bármit is csináltok. És nem fél kimutatni az érzésit.

7. Vita közben is szeret

Természetesen, minden kapcsolatban vannak néha viták, veszekedések, vagy akár nézeteltérések. De minden veszekedés rossz érzéssel tölt el. Mert tudod, hogy nem éri meg a vita. Mert szereted őt. És nem akarsz ártani neki, nem akarod bántani... Keresed a kompromisszumot, amennyire csak tudod. És ő is veled. És sokáig nem tudtok haragudni egymásra...

8. Nemcsak meghallgat, hanem meg is hallja, amit  mondasz neki

Tud a sorok közt olvasni, nem kell minden egyes alkalommal szóról szóra elmondanod neki. Akkor is próbál megérteni, amikor nem tudod magad úgy kifejezni, ahogy szeretnéd.

9. Olyannak fogad el, amilyen vagy

Talán egy kicsit zajosabb, vagy épp szétszórtabb, vagy érzékenyebb vagy, mint a többi nő. Ő mégis szeret téged. Sőt, igyekszik téged annyira szeretni, hogy te is el tudd fogadni a hibáidat. Elfogadja az erényeidet, és elfogadja a hibáidat. A barátai előtt is büszkén és szeretettel beszél rólad.

Én a tiéd, te az enyém... Borsó meg a héja... :)

+1. Kommunikáció

Nagyon fontos, hogy valóban tudjatok beszélgetni. Mindenről: az időjárásról, egy tudományos felfedezésről, egy jó könyvről, a szexről is... A beszélgetés nagyon fontos!

Remélem, a saját kapcsolatodra ismertél a felsorolás kapcsán! Ha (még) nem, akkor sok boldogságot kívánok és kitartást ahhoz, hogy megtaláld azt, aki boldoggá tesz!

Még több párkapcsolattal, társkereséssel kapcsolatos cikket ITT találsz.

Egy mondat, amivel megmentheted a házasságod: ITT.

Áldás! Lótusz

FACEBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9916332408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása