Lótusz

Lótusz

Jim Carrey üzenete: Képes vagy megváltoztatni és jobbá tenni az életed!

2015. november 24. - Lótusz_blogger

Sok motivációs videó kering a világhálón. Minden sztárnak megvan a maga praktikája, amivel magához vonzza a sikert, a boldogságot és a gazdagságot. Jim Carrey-t eleinte csak egy gumiarcú ripacsnak láttam (a komédiái miatt), de aztán mikor komoly filmekben szerepelt, nagyon hihető volt számomra a kisugárzása a pozitív szerepekben. A színész azt üzeni neked:

"Képes vagy megváltoztatni és jobbá tenni életedet!"

Lejjebb egy angol nyelvű videón nézheted meg a motivációját, itt pedig a fordítását láthatod annak, amit mond:

„Ma azért vagyok itt, hogy elültessek bennetek egy kis magot. Egy magot, amely arra fog ösztönözni, hogy előreléphessetek az életetekben, hogy tisztán és teljességében láthassátok a léteteket.

A kérdés az, hogy ez a kis mag képes lesz-e szárba szökkenni.

Ti vagytok, mi vagyunk a tudatosság és a bölcsesség úttörői. Egy új hulláma a nyílt óceánon található lehetőségeknek. Egy bizonyos ajtón túl ott van egy olyan világ, amely szomjazik az új, formabontó gondolatokra, az új vezető személyiségekre.

Leélheted úgy az életed, hogy folyamatosan csak várod, hogy valaki megváltsa a világot, és mindeközben rettegsz a jövőtől. Azonban érdemes dönteni, hogy a szeretetet, vagy a félelmet választjuk-e. Sokan ez utóbbit választják, pedig rengeteg lehetőséget biztosít az Univerzum arra, hogy változtatni tudjunk.

De én vagyok a bizonyíték arra, hogy igenis az Univerzum meghallgatja kéréseinket, csak azt kell kiderítsük, hogy mi az a képességünk, amivel mi jobbá tehetjük ezt a világot.

Te már tudod, hogy ki vagy valójában. Tudod, hogy van egy rész benned, amellyel sokra viheted. Ahhoz, hogy megleld magadban az igazi békét, le kell vetned a páncéljaidat. A megfelelési kényszer láthatatlanná tesz, ezért ne hagyd, hogy bármi is az utadba álljon, ami megakadályozza a belső kisugárzásodat. Mindenki vonzódik a Fényhez, a tudáshoz, a szeretethez, azok az emberek is, akiket a legjobban imádunk. Összességében mi nem egy fénykép vagyunk egy falon, egy emlék mások fejében, egy munkás, vagy éppen egy filmsztár, hanem mi magunk vagyunk a Fény. A többi csak szennyes tükröződése a világnak, ami elvonja a fontos dolgokról a figyelmünket.

A legtöbb ember gazdagságról, sikerről álmodozik. Én mindig is azt mondom, hogy az igazi boldogsághoz, ahhoz, hogy teljesnek érezzük az életünket, sem pénzre, sem pedig hírnévre nincs szükség. Ahogyan ti is, én is sokat idegeskedtem, aggódtam, mikor színpadra kellett állnom, és ott valami sokkal nagyobbat kellett megvalósítanom, mint ami én vagyok. Időnek kellett eltelnie, amíg valami nálamnál sokkal okosabb rávezetett arra, hogy semmi sem lehet nagyobb ezen a világon saját magamnál. A léleknek, a Fénynek nem szab határt a fizikai test.

A szemünk nemcsak a látásra jó, hanem a jövőt is megláthatjuk, elképzelhetjük vele. A legtöbb ember úgy látja, vagy képzeli magát, hogy nem elég jó, nem elég ügyes, mert mindig lesz valaki, aki lekörözi őt. Az a dolgunk, hogy kinyissuk elménk, tudatunk előtt az ajtót, és ne azon töprengjünk, hogy mi fog történni velünk, mi lesz velünk, ha nem leszünk elég jók.

Hagyjuk, hogy beáramoljon lelkünkbe a Fény, az Élet. Nem a vallás határozza meg a hitet, hanem Te magad döntöd el, hogy miben hiszel. És ha ez megvan, csodálatos dolgokra leszel képes. Válaszd a szeretetet, és ne hagyd, hogy a félelem körbekerítse a szíved!"

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=C4BwRicQKgQ[/embed]

Áldás! Lótusz (Facebook)

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1916332474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása