Lótusz

Lótusz

Születésnapod ideális foglalkozásodról árulkodik

2015. november 25. - Lótusz_blogger

A születésnapunk megmutatja, melyik az a foglalkozás, melyben kiteljesedhetünk, melyben megtanulhatunk valamit, egy olyan tudást szerezhetünk általa, melyre már régóta szükségünk volt. Ahhoz, hogy megtudd, melyik az a foglalkozás, mely természetedhez, leszületésedhez leginkább megfelelő, a születésed napját kell tudni.
 
 
A hónap melyik napján születtél?
Ha a hónap 1-9. napján születtél, akkor a születésed napja alapján tudod meg, hogy melyik foglalkozás illik hozzád. Ha a születésed napja két számjegyből áll, pl. 11, 23, 30..., akkor add össze a két számjegyet, úgy, hogy végül egy számjegyből álló számot kapjál. Például:
29 --- 2+9=11 ---- 1+1= 2
Tehát a te számod, a 2.
 
Van két, úgynevezett "mesterszám" is: a 11-es és a 22-es. Ez a két szám különleges jelentéssel bír!

Nézzük konkrétan a születésnapokat:

Ha hónap 1., 10., 19., vagy 28. napján születtél: Te egy született vezető vagy, hatalmas akaraterővel és önbizalommal rendelkezel, sok az energiád.

Számodra legillőbb foglalkozás: bármilyen alkotó, vezető, végrehajtó tevékenység.

Ha a hónap 2., 20., 29. napján születtél: barátságos, segítőkész, kedves, békeszerető vagy, emellett idealista és érzelmes vagy, és tapintatos, diplomatikus. Fogékony vagy a spiritualitásra.

A hozzád illő foglalkozások: hivatalnok, szociális munkás, politikus, hivatalnok, analitikus, titkár, könyvtáros, mediátor, médium, jós. Jó beosztott vagy.

Ha te a hónap 3., 12., 21., 30. napján születtél: nagyon jó kapcsolatteremtő képességed, vonzó és nyitott vagy, fantáziadús és csodás beszélgetőpartner vagy.

A hozzád illő foglalkozások: tanár, előadóművész, ügynök. A jó a beszédkészségednek köszönhetően többnyire sikeres vagy a kommunikációt igénylő területeken.

Ha valamelyik hónap 4-én, 13-án, 31-én születtél: nagy munkabírású vagy, jó szervezőtehetséggel rendelkezel. Szereted a kihívásokat.

A hozzád illő foglalkozások: irodavezető, vállalkozó, építész, műszaki rajzoló, gépész, , építkezési vállalkozó, katona, ellenőr, gyors- és gépíró. Nagyon jó szakértő válhat belőled, és sikeres lehetsz állami tisztviselőként. Minden földdel kapcsolatos foglalkozásban jó lehetsz, remek kertész válik belőled.

Ha te a hónap 5., 14., 23. napján születtél: sokoldalú és színes egyéniség vagy. Jó a kapcsolatteremtő képességed.

Neked való foglalkozások lehetnek: bankár, bolti eladó, diagnoszta, biztosítási kárbecslő, elemző, újságszerkesztő, igazgató, sportedző, tőzsdei szakember. Az extrém sportok nagy kedvelője vagy.

Ha a hónap 6., 15., 24. napján születtél: pozitív gondolkodású vagy és melegszívű. Nagyvonalú és emberszerető vagy, kifinomult esztétikai érzékkel rendelkezel.

Hozzád az alábbi foglalkozások illenek: sikeres lehetsz a nyilvánosság előtt szereplésben, de más közösségi munkákban is; pl.: a zenében, a festészetben, a színjátszásban, intézményvezetőként, árvaházban, vagy idősek otthonában, egy egészségközpontban, vagy szépségszalonban, de akár konyhafőnök, virágkereskedő, vagy divattervezőként is sikeres lehetsz.

Ha a hónap 7., 16., 25. napján láttad meg a napvilágot: érzékeny, zárkózott, intuitív vagy, egyedül is jól elboldogulsz.

Belőled szuper: tudós, pap, orvos, könyvtáros, jogtudós, kutató válhat.

Ha te valamelyik hónap 8-án, 17-én, 26-án születtél: kiváló üzletember lehetsz, kreatív vagy és vezetői képességekkel rendelkezel.

Legjobb, ha a: bankár, jogász, vállalkozó, mérnök, politikus szakmában teljesedhetsz ki.

Ha 9-én, 18-án, 27-én születtél: igazságszerető és nagylelkű vagy, a maximalizmusra törekszel.

Sikeres lehetsz: a művészetekkel vagy az irodalommal kapcsolatos foglalkozásokban (színészet, tanári pálya), előadóként, vallási tevékenységben, belsőépítészetben, vagy akár az olajüzlet, vagy a biztosítási szakmában, reklámban vagy utazással kapcsolatos tevékenységekben.

Ha a hónap 11. napján születtél, azaz az első mesterszám hatása alatt: különleges tulajdonságokkal bírsz, rengeteg nagyívű elképzelésed van és ha ezeket nem sikerül megvalósítanod, nemcsak boldogtalan leszel, de idegrendszeri problémáid is lehetnek.

Az alábbi foglalkozások közül válassz: előadóművész, táncos, aukcióvezető, cégalapító, de az elektromosság, a filozófia, a képzőművészet, a reklámszakma, a filmezés területén is sikereket érhetsz el.

Ha a hónap 22. napján születtél: sokféle képességgel rendelkezel, de életedben sok nagy hullámhegy és hullámvölgy váltakozhat. Elérhetsz olyan energiákat és rezgéseket, melyek mások elől rejtve vannak.

Válaszd azt, hogy: gazdasági jogász, üzletlánc szervezője, exportőr, felvásárló, szakértő, mérnök, gépész, feltaláló, költő vagy vallási prédikátor leszel. Bármilyen területen sikeres lehetsz, mindig nagyra törekszel.

Az fenti felsorolás nem teljes. És úgy gondolom, hogy mindenki ismeri saját képességeit, vágyait, félelmeit és motivációit. Kívánom, hogy találj rá te is arra a foglalkozásra, ami boldoggá tesz, sikeressé tesz, segít saját magad jobban megismerni, a talentumaidat megfelelően használni és mindebből tanulni is tudj!

Ha tetszett a cikk, lájkold és oszd meg mással is!

Még több EZO és HOROSZKÓP itt.

Előrejelzések 2016-ra: ITT.

Áldás! Lótusz (Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7116332476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása