Lótusz

Lótusz

Ilyen vagy az inkák szerint

2015. december 21. - Lótusz_blogger

Már jónéhány horoszkópot, elemzést megosztottam veletek. Most az inkák horoszkópja került sorra. Fogadd szeretettel.

Az inkák horoszkópváltása havonta van, és madarakhoz hasonlítja az egyes jegyek tulajdonosait. Keresd meg a születési időpontodnak megfelelő jellemzést.

Napmadár

A fékezhetetlen (I.22. – II.19.)
Ajegy szülötte számára a legfontosabb a függetlenség. Bár nem emberkerülő, de egyedül is jól érzi magát. Különcök, nem átlagos hobbijuk van. Köztük sok a feltaláló, felfedező. A napmadár típusú emberek számára apénz közömbös. Az utazás, az élmények sokkal többet jelentenek számukra.

Milyen partner?
Mivel a függetlensége nagyon fontos számára, nem könnyű vele élni. Csak későn házasodik, kapcsolatai nem hosszútávúak. Érzelmi dolgokban nem átlagosan választ, amivel környezetét is igen gyakran meglepi: akár korban, akár jellemben, tőle teljesen más egyéniségű személyt választ magának. Az inka papok szerint jobb barát, mint szerető.

Galamb

Igazi galamblélek (II.20. – III.20.)

A nyugalom és a szelídség megtestesítője, de a félénkségé és a védtelenségé is. Könnyen megfelel a vele szemben támasztott elvárásoknak. Képes alkalmazkodni és lemondani saját vágyairól. Nem kockáztat, nem törekszik hatalomra. Számára a legfontosabb a békés, nyugodt élet.

Milyen partner?
Ha egyszer családot alapít, jó és áldozatkész társ. Irányítható. Ha meg is kockáztat egy kis félrelépést, hamar visszatér a családi fészekbe. Szülőként toleráns, elvakítja a gyermeke iránt érzett szeretetet.

Keselyű

Csak magára gondol (III.21. – IV.20.)
A Keselyű sokkal erősebb az átlagnál - testileg és lelkileg egyaránt. Valódi egoista, a saját dolgait tekinti legfontosabbnak. Nem fél kockáztatni. Tévedését nehezen ismeri be, de vereség estén sem veszti el a kedvét. A kudarcokon könnyen túlteszi magát és azonnal új célokért kezd el küzdeni.

Milyen partner?
A szerelemben gátlástalan. Ha Ámor nyila eltalálja, nagyon szerelmes tud lenni. Érzelmeit nem titkolja, de kapcsolatai rendszerint rövid ideig tartanak önzősége miatt. Azonban, ha felismeri, hogy hibázott, tud változtatni rajta.

Pulyka

Mellette nem kell szűkölködni (IV.21. – V.21.)

Az inkák számára a Pulyka a bőség, a gazdagság és jóllakottság szimbóluma.Büszke és van tartása. A Pulyka megbízható, olyan, akitől sokan kérnek segítséget, és tanácsait meg is fogadják. Lassan dönt, megfontoltan. mindig igazat mond.

Milyen partner?

Hűséges és kitartó partner, de nagyon igényes. Követelményei nagyon magasak akár partneréről, akár saját magáról van szó.Nem szereti a zsákbamacskát. A család, az otthon nagyon fontos számára, ezért igyekszik a legjobbat biztosítani számukra.

Papagáj

Színes és hangos személyiség (V.22. – VI.21.)
Eleven, humoros, a társaság középpontja. Nem szereti a magányt, ezért szereti, ha sok barát veszi körül. Túlságosan sokat beszél, hiú és könnyelmű. A pénzt nehezen osztja be, egyik napról a másikra él. Szerencsére mindig van valami ami kimenti szorult helyzetéből.

Milyen partner?
Igazi kalandor, de érzelmei gyakran felszínesek. Párjának gyakran van szüksége ügyességre és diplomáciai érzékre, ha meg akarja őt tartani.

Fürj

Igazi tyúkanyó, tyúkapó (VI.22. – VII.22.)
Szerény, jólelkű, egyenes, áldozatkész. Otthonával, családjával kapcsolatban gondoskodó. Gyakorlatias, kicsit zsörtölődős. Keményen dolgozik.

Milyen partner?
Imád otthon ülni, ahol kényelmesen elhelyezkedik és nem lehet kirobbantani. Imádja a gyerekeket, akikkel szemben megértő és türelmes. Szívesen kényezteti őket is, párját is. Papagájok kíméljenek!

Albatrosz

Kalandra fel! (VII.23. - VIII. 22.)

Kalandos és veszélyes élete van, de mindent megúsz. Vagány, bátor, nem ijed meg a nehézségektől. Optimista, élénksége másokat is magával ragad. Sokan vannak körülötte. Nem szereti az egyhangúságot. Szívélyes és kedves. Szereti a kalandos utazásokat.

Milyen partner?
Párja szerint nem törődik eleget a családjával, de elismeri, így ezt mással igyekszik pótolni: engesztelésképpen gyakran halmozza el családját ajándékokkal. Partnerére mindig úgy tekint, mintha éppen csak most kezdené az udvarlást, a hódítást.

Tukán

Egy hallgatag bölcs. (VIII.23. – IX.22.)

Józan gondolkodású, óvatos, bölcs. Megfontolt és higgadt, nem túl bőbeszédű. Szorgalmas, megbízható ember. A kapott pénzt megsokszorozza. Imád utazni, még akár érvekkel is igyekszik erről meggyőzni párját.

Milyen partner?
Se nem hősszerelmes, se nem szentimentális és nem is szenvedélyes. Hűvös természetű partnerére józanul tekint, konkrét előnyöket keres benne. Ha egyszer megházasodik, hűséges marad. Tiszteletben tarja a bevett szokásokat, hagyományokat, de nem berzenkedik a háztartásbeli kötelességek megosztásától sem. Eszerint neveli gyermekeit is.

Kolibri

Az életöröm megtestesítője (IX.23. – X.22.)

Az inkák szerint ez a kicsike madár a jó hírek hozója. Jóindulatú, barátságos ember. Mindent rózsaszín szemüvegen keresztül lát. Sok jó barátja van, segítőkész. Nem fösvény, de van is miből dőzsölnie. Szereti a szép holmikat, finom ételeket.

Milyen partner?
Egy életre ő a tökéletes választás. Nagyra értékeli az élvezeteket. Szereti, ha kényeztetik és ha kényeztethet. Aki őt választja párjának, nagyon kényelmes és kellemes otthont talál majd magának mellette, amelyben nem hiányzik semmi a boldogsághoz.

Héja

Kirobbanó energia, lehengerlő fantázia. (X.23. – XI.22.)

Energikusak, bátrak, határozottak. Erős, de nem szereti az unalmat. Nem mindig diplomatikus, nem rejtegeti az érzéseit. Közvetlen és nyílt, van köztük olyan, aki hatalomra törekszik. A titokzatosságot, kiismerhetetlenséget kedveli. Gyakori nála a parapszichológiai képesség.

Milyen partner?
Szerencsés, mert mindent elér nagyobb erőfeszítés nélkül. A másik nem számára nagyon vonzó a vitalitása és a fantáziája. Általában későn szánja rá magát a házasságra, de választottjához hűséges marad. Az erotika nagyon fontos a számára, e téren sem lehet unatkozni mellette.

Sólyom

A kalandos élet garanciája (XI.23. – XII.21.)

Nemes jellem, bátor és nagylelkű. Élete állandó változás és kaland, melyekből mindig baj nélkül tér haza. Bár hirtelen haragú, indulatai hamar elmúlnak. Könnyen megbocsát. Szeret bulizni, mulatni nagy társaságban érzi igazán jól magát. Szereti szórni a pénzt, nem tud spórolni.

Milyen partner?
A sólyom elbűvöli a másik nemet. A családi kapcsolatokat nem sokra értékeli, nagyon csapodár. Vagy nagyon korán nősül, vagy idősebb korban, de gyakran nem tartós a házassága.

Bagoly

Bölcs és megbízható (XII.22. – I.21.)

Ő a bölcsesség és a megfontoltság szimbóluma, emellett a titoktartásé is. Komoly, diszkrét, és nem beszél a levegőbe. Szűkszavú, nem érzelgős. Higgadt, tartózkodó a viselkedése. Barátait megválogatja. Nem tűri a butaságot, az önteltséget és a bizonytalanságot. Szorgalmas és törekvő, így gyakran sikeres az életben.

Milyen partner?
Bár nem szentimentális és nem is gyengéd, de hűséges és felelősségteljes, megbízható társ. Nagyra értékeli a családi kapcsolatokat és hagyományokat. Kissé konzervatív. Tiszteli az idősebbeket. Szigorú, de igazságos, kiszámítható, gondos szülő.

Bízom abban, hogy te is magadra ismertél! :) Ha van kedved, oszd meg a cikket és kövess a facebookon is.

Áldás! Lótusz (Facebook)

c-phoenix.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4216332570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása