Lótusz

Lótusz

A sztárok legőrültebb szépségkúrái

2016. január 10. - Lótusz_blogger

Mindenki szép és egészséges akar lenni. Ezért bevetünk mindent: házi praktikákat, vagy akár a legdrágább kezelését is képesek vagyunk bevállalni a cél érdekében. A sztárok is igyekeznek minél szebbé, egészségessé válni. A sztárok a legőrültebb kezeléseket is képesek vállalni azért, hogy minél dögösebbek legyenek,

1.Köpöly

Sonny Bill Williams, az amerikai rögbijátékos az alábbi fotót posztolta magáról:

 

De nemcsak a férfiaknál menő ez a kezelési mód:

A nyomok a köpölyözés jelei. A köpölyözést pedig egy nagyon régi népi gyógymód: a felmelegített kis üvegburákat rácuppantjuk a delikvens hátára. És ott hagyjuk néhány percig. A köpölyözés méregtelenít, frissit, beindítja a véráramlást.

2. Kim Kardashian és a vámpírarc

A Kardashian-lány vámpíros kezelésének lényege, hogy vért vesznek a pácienstől, a vérben lévő vérlemezkéket egy centrifugán átengedik, majd ezt a vért fecskendezik vissza az arcba. Rendkívül fájdalmas kezelés, mely során egy hűsítő, fertőtlenítő kendőt helyeznek az arcra, hogy kevésbé fájjon.

 

 

3. Demi Moore és a piócák

Demi Moore szinte kortalan színésznő. Titka a piócákban rejlik. Rendszeresen szívatja vérét piócákkal, melyek megújítják a vért, eltávolítják a méreganyagokat és halványítják a bőr öregedésének jeleit.

A piócákat már az ókori Egyiptomban is használták gyógyítási célból.

 

 

4. Victoria Beckham - gésaarca

A futballfeleség kisimult, gésaarcát a Kyushu-szigeten élő fülemüle ürülékének köszönheti. A fülemüle ürülékét kenik a páciens arcára, de csak azután, hogy UV-vel fertőtlenítik. Ezzel a szagot is megszüntetik. Az ára is fenomenális: 375 dollár.

 

 

5. Nicole Polizzi ls a cicakaalom

Nicole Polizzi a macskaalomra esküszik: az almot arcradírként használja és azt állítja a sztár, hogy bőrfiatalító hatása van.

 

 

6. Katie Holmes és a csiga

Katie Holmes a csiganyálból készült krémmel kezeli arcát, mely a bőr szárazságát csökkenti, és eltünteti a ráncokat.

 

 

7. Bar Refaeli és az arany-maszk

Bar Refaeli, a szupermodell nem egy olcsó kezeléssel tartja fitten magát: 24 karátos aranyból készült arcmaszkkal csökkenti a bőr gyulladását, az öregedés jeleit. Az aranymaszk tartalmaz még mézet, kaviárt és tengeri homokot.

 

8. Angelina Joli és a kaviár

Bár a sztárok megtehetik, hogy a legfurább tengeri herkentyűket fogyasszák, nemcsak a pocakjukba pakolnak belőlük. Angelina a kaviért az arcára keni. A kaviár feszesíti és hidratálja az arc finom bőrét. 700 dollárért már meg is teheti!

 

 

9. Harry Style - juhplacenta

 

A One Direction énekese. Harry Style egy Új-Zélandról származó anyaggal hidratálja arcbőrét: a juhok placentájával. (Hát ez tényleg morbid. -a szerk.), A keverék aminosavakban gazdag. És ha még egy kis aranyat is keverünk hozzá, akkor mindjárt 680 dollárra rúg a kezelés költsége.

Az ember mit meg nem tesz a szépségért!

Lótusz (Facebook)

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4616332616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vincze István 2016.01.11. 13:34:57

Ne rakjatok már ki a startlapra ilyen véres képeket!
süti beállítások módosítása