Lótusz

Lótusz

Masszírozd magad sikeresre!

2016. január 22. - Lótusz_blogger

Az akupresszúra, akupunktúra bármennyire meglepő is, nagyon áldásosan hathat az egészségünkre. De nemcsak az egészségünket tudjuk karban tartani vele, hanem Carlton Smith ausztrál orvos szerint az emberek energiamezőjének minőségét is befolyásolhatjuk az arc masszázsával. Ha te kiegyensúlyozott, egészséges vagy testileg, és az akupunktúrával lelkileg is, az életben is nagy sikereket érhetsz el. Az ausztrál akupresszőr azt állítja, hogy orrunkon olyan pontok találhatók, melyek hatására anyagi sikereket tudunk bevonzani életünkbe. A szakember nem bízta a véletlenre: 347 önkéntes bevonásával 18 hetes kísérletet  végzett, melyben a segítők az általa javasolt technikát gyakorolták. Végül az önkéntesek 91 %-a pozitív anyagi változásról számolt be.

A technika használatához vonulj el egy csendes sarokba, majd minden reggel és este végezd el ezt a gyakorlatot. Ahogyan a képen látható, szép sorban érintsünk minden pontot az orrod körül. Az ujjunkat minden egyes ponton 10 másodpercig hagyjuk. Az első pontot egy héten keresztül minden reggel és este nyomjuk 10 másodpercig. A következő héten csináljuk az első és a második pontot. Ezutáni héten 1., 2., 3. pont... Így folytassuk.

orr-szamozasa

Melyik pont miben segít?

1. Munkahelyi siker – képzeljük el, ahogyan felettesünk megdícsér, vagy épp egy nagyon jól fizető állást ajánlanak fel számunkra.

2. Örökség, ajándék – képzeljük el, hogy váratlan ajándékhoz, értékes örökséghez jutunk, ami teljesen megváltoztatja az életünk.

3. Adósság – képzeljük el azt, hogy a legnagyobb hitelünket is vissza tudjuk fizetni, - a szorgalmas, kemény munkát beletéve!

4. Lottó – vásároljunk lottót, sorsjegyet és képzeljük el, hogy megnyerjük a főnyereményt

5. Adomány – próbáljuk elképzelni, hogy mennyire sikeresek vagyunk, illetve megérdemeljük, a legnagyobb adományt, ösztöndíjat kapjunk.

6. Részvények, befektetések – képzeljük el, hogy sikeresen fektettünk be, mely segítségével egy idő után nagy vagyonhoz jutunk.

7. Fizetésemelés – képzeljük el, hogy nagyobb összeget kapunk munkánkért, fizetésemelést kapunk.

 

Az akupresszúra segíti az egészségünket. Ha még a környezetünkre, körülményeinkre is pozitívan hathatunk vele, ez csak a ráadás. Próbáld ki és számolj be a sikereidről!

Áldás! Lótusz (Facebook)

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3716332642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalay Miklós 2016.01.26. 12:05:57

Az alábbi címen találtok egy elemző írást a sikerről, a sikervágyról, illetve az önértékelésről. Nem a siker receptje van benne, hanem arról szól, hogy hogyan működnek az előbbiek az emberben, a társadalomban. egyvilag.hu/temak.shtml#temaid046 (A legfelső sor a kép tetején, "A siker motívuma". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)
süti beállítások módosítása