Lótusz

Lótusz

Valami véget ér - valami új elkezdődik

2016. február 29. - Lótusz_blogger

Február utolsó napja, illetve a márciustól kezdődő energiák újabb energiahullámmal bombáznak majd bennünket. Egy életszakasznak vége, elkezdődik egy új. Le kell zárnunk, el kell engednünk azokat a dolgokat, amikhez foggal-körömmel ragaszkodtunk, hogy valami magasabb rezgésűt, újabbat, frissebbet kaphassunk meg.

 

A lezárás/szakítás/valaminek a véget érte 2016.02.29. napján kezdődik el, de ez egyben újjászületés is.

A számmisztikában a mai nap nagyon érdekes összegeket mutat:

2016.02.29.

2+0+1+6   0+2   2+9

9   2  2  9

11   11

22

4

Az egész 2016-os év a 9-es szám égisze alatt zajlik, ami azt jelenti, hogy valaminek a beteljesülése, a maximum elérése, és egy újabb, magasabb energiaszint, pálya kezdete.

A tarot kártyában a 9-es lap a Remete lapja. Ez nem jelenti azt feltétlenül, hogy idén el kell bújnod a külvilágtól és remeteként kell élned. Inkább azt foglalja magában, hogy gyakran vonulj el, nézz magadba, imádkozz, töltsd fel  a lelked, építkezz belülről.

Februárban, a 2-es számjegy az uralkodó, ami a kommunikáció, a nőiesség kibontakozása, a dolgok gyors megvalósulásának a száma.

A 2 lap a "Főpapanő". A 2-es szám a női energiák misztikumát foglalja magába, a lágyság, szeretet, gondoskodás. Ugyanakkor egy okos és erős nő képe is, aki képes életének értelmet adni, sikeres, és támasza tud lenni a férfinek.

A mai nap pedig, a 29 is egy nagyon érdekes szám: 2+9=11. A 11 egy mesterszám, ami azt jelenti. hogy redukálás nélkül is van külön jelentése. A mesterszámok (11, 22) a legerősebbek: akik ezen a napon születtek, azok tanítok, spirituális mesterek is lehetnek nagy valószínűséggel. A 11 azt jelenti, hogy a földi és az szellemi síkban is "egyedül" vagyunk. Tehát nem árt egy picit visszavonulni, magunkba nézni és az elengedést gyakorolni, miközben új célokat tűzünk ki magunk elé. A "démonainkkal" ma egyedül kell szembe néznünk.

A tarot kártyában a 11-es az erő. De ez nem fizikai erőt jelenti, hanem azt a belső erőt, amivel mindenki rendelkezik, ha fel van töltődve, amikor a lelke nyugodt és élete szilárd, megbízható alapon áll. Egy belső nyugalom, kiegyensúlyozottság, határozottság, tudatosság. Egyfajta bizonyosság abban, hogy jó helyen vagyok, jót teszek és nem cselekszem az Univerzum (Isten/más emberek) ellen. A hit ereje.

A 22 is mesterszám. Ez a szám redukálva a 4-est adja, ami pedig a teremtést jelenti. Tehát ma tényleg figyeljünk oda gondolatainkra! Mert amit ma eltervezünk, az nagy valószínűséggel meg fog valósulni.

A tarot-ban a 22-es az ugyanaz, mint a 0. kártya: a "Bolond". Itt a "kör bezárul" a kiindulási pontból elérkezünk a végpontba. A "Bolond" élvezi az életet, semmit nem vesz komolyan - látszólag. Azonban egy belső elszántság van benne, ő tudja egyedül, hogy nem bolond, de a világgal elhiteti, hogy neki minden mindegy, élvezi az életet. Igen, élveznünk kell az életet, de jó, ha mindig van egy belső tudatosság, tartás és cél az életünkben.

A 22-es redukálva a 4-es, ami pedig a "császár" lapja. Ez egy erős férfi, aki a legfőbb uralkodó. Aki utat mutat, segít, és irányít - akár a belső hangunk, melyet az angyalok, vagy épp Isten vezérel.

Az, hogy ennyire szimmetrikus a mai képlet, ijesztő, egyben felemelő is! Imádkozzunk, foglalkozzunk a lelkünket építő dolgokkal és legyünk szeretetteljes FÉNY-lények!

Ha érdekesnek találtad a cikket, oszd meg másokkal is! Kövess a FACEBOOK-on is!

Hasonló cikkért kattints IDE. Vagy olvass tovább, a lenti képes ajánlatok közül cikket választva.

Áldás! Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3116332712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása