Lótusz

Lótusz

Ezt árulja el rólad kedvenc italod

2016. március 02. - Lótusz_blogger

Életünk fontos eseményeit egy kiadós ebéddel és egy pohár alkoholos itallal való koccintással tesszük még emlékezetesebbé. De mit tudhatunk meg abból, hogy ki mit iszik? Attól függően, hogy mi a kedvenc italod, személyiségedről képet adhatsz másoknak. Kíváncsi vagy, hogy kedvenc italodból mit tudhat meg a másik? Akkor olvass tovább!

1.A sör

A sör egy átlagos, nme túl drága és nem túl sokáig érlelt alkoholos nedű. Könnyű elérni, nem kerül sokba és szinte bárhol kapható. A sört kedvelők az imádott nedűjükhöz hasonlóan nem túl bonyolult emberek, akiknek pici is elég boldogsághoz. Könnyű velük szót érteni.

2. Whisky

A whisky-ivók között is van olyan, aki tisztán issza és olyan, aki más italokkal keveri. Itt most a tisztán whiskyzőkről van szó. Ezek az emberek sikeres, magabiztos, motivált emberek, közvetlenek és éles eszűek.

3. Rum

A rum egy ízes-színes, temperamentumos ital. Éppígy a rumot kedvelők is. Szeretnek pörögni, sokat beszélni és karizmatikus jellemek. Sajnos néha makacsak is tudnak lenni. Nem túl hűségesek.

4. Fehér bor

A jó minőségű (fehér) bor annál jobb, minél régebbi. Ez a bort kedvelőknél is így van: minél idősebb valaki annál jobban tudja értékelni az élet szépségeit. A fehér bort kedvelők szeretik a szép dolgokat, és picit régi vágásúak: szeretnek bókolni.

5. Vörös bor

A vörös bor kedvelői élvezik az életet, de nem szeretnek egyedül lenni. Rettegnek a magánytól. Szeretnek kikapcsolódni.

6. Mojito

Ha te a mojito-ra esküszöl, akkor imádod az érdekes ízeket (a savasság, az édes, a mentolos íz keveredik az italban). Te vagy a buli királya/királynője! Akár minden nap partyznál. Csodálod a környezeted és könnyen beleveted magad a vidámságba, a felszabadultságba.

7. Vodka

Akár ízesített, akár sima, a vodka egy erős alkohol. A vodkát kedvelők szeretnek bulizni, eljárni szórakozni. De éppúgy mint kedvelt nedűjük, ők sem szeretnek feltűnősködni, inkább elvegyülnek a tömegben. Kicsit frusztráltak.

8. Pezsgő

A pezsgő egy elegáns, a luxust sugalló, divatos ital a gazdagabb réteg körében. De a gazdagok nemcsak pénzesek, kifinomult életet is élnek. Nyitottak a szép dolgokra, igényesek, élvezik azt az életet, amit élnek, amit megálmodtak maguknak. Szeretnek másokkal ismerkedni.

9. Tequila

A tequila egy erős ital, ami nem éppen a legelterjedtebb kedvenc. Aki viszont szereti, az szereti a játékosságot, a nagy társaságot, mivel a tequilázás egy "ceremónia" citrommal, sóval.... Egy igazi partiállat! :)

10. Gin Tonic

Az ital a keserű, a savanykás, az erős íz keveréke. Éppúgy, mint te, aki a gin tonikot kedveled! Te egy összetett személyiség vagy, aki szereti a fegyelmet, az összpontosítást, de szeret bulizni, együtt lenni másokkal, ismerkedni.

És neked melyik a kedvenc italod? Illik rád a jellemzés?

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is! Kövess a FACEBOOK-on is!

Lótusz

Ui.: A mértékkel történő alkoholfogyasztást preferálom!

demotivateur.fr

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1216332716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása