Lótusz

Lótusz

A hét fő lelki törvény a sikerért és boldogságért

2016. április 15. - Lótusz_blogger

Brian Tracy hét fő lelki törvénye a sikerért és boldogságért

Brian Tracy, négy nyelvet tökéletesen beszél, a legmagasabb nemzetközi üzleti diplomával rendelkezik, három cég elnöke és ő dirigálja a a világ legnagyobb nemzetközi menedzsment oktatási vállalatát. Munkája során 80 országban járt és nagyon sokat tanult a pszichológiáról, közgazdaságtanról, és történelemről. Együtt dolgozott Albert Schweitzerrel.

Ha te is szeretnél sikeres és elégedett ember lenni, akkor tőle kell tanulnod! Mert mindig attól kell tanulni, aki kiváló a maga szakterületén.

Brian Tracy fogalmazta meg a lelki élet hét fő törvényét, ami minden ember életére hat, mint a gravitáció - akkor is, ha tud róla, akkor is, ha nem. Ezért jó, ha te is megismered.

Az alábbi videón hallgathatod meg egyik előadásának anyagát magyar nyelven. Nagyon tanulságos! (Megérdemled ezt a félórát!)

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=utN1OEf8Mbc[/embed]

Én nagyon megdöbbentem a szavakon... Nagyon megdöbbentő, milyen egyszerű és eközben nagyszerű!

Ha te is hasznosnak találod a cikket, oszd meg mással is. Ha van kedved, kövess a FACEBOOK-on is!

Áldás! Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7916332802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása