Lótusz

Lótusz

Pio atya "ellenállhatatlan kilencede"

2016. április 19. - Lótusz_blogger

Pio atya "ellenállhatatlan kilencede"

Ezt imádkozta Pio atya azokért, akik tőle kértek segítséget, hogy járjon közben értük az Úrnál. Ezeket a szavakat követően árasztotta Isten Pio atyához zarándokló és imádságát kérő sok-sok ezer hívőre - és hitetlenre is - kegyelmének csodálatos jeleit.

 

Imádkozásának módja:
Kilenc napon keresztül mindennap háromszor, és egy imádkozás alkalmával háromszor egymás után imádkozzuk el a kilenced mindhárom tételét.

Pio atya imája Jézus Szent Szívéhez

Ezt az imát Pio atya “ellenállhatatlan kilencednek” nevezte. Amennyiben kilencedként imádkozzuk, akkor kilenc egymást követő napon mondjuk ezt az imát!
 
I. Jézusom, Te mondtad: “Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek” (Mt 7,7). Íme, zörgetek, keresek és kérem a kegyelmet, hogy … Miatyánk…Üdvözlégy…  Dicsőség… Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned!
II. Jézusom, Te mondtad: “Amit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek” (Jn15,16). Íme, most nevedben kérem az Atyától a kegyelmet, hogy …Miatyánk… Üdvözlégy…Dicsőség… Jézusom Szent szíve, remélek és bízom Benned!
III. Jézusom, Te mondtad: “Ég és föld elmúlnak, de az én igéim nem múlnak el” (Lk21,33). Íme, most szavad csalatkozhatatlanságára támaszkodom, és kérem a kegyelmet,hogy… Miatyánk… Üdvözlégy… Dicsőség… Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned! Jézusom szentséges Szíve, Te nem tudsz részvétlen  lenni a szerencsétlenek iránt; légyirgalmas hozzánk, nyomorult bűnösökhöz is! Add meg nekünk Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, a Te és a mi gyengéden szerető Édesanyánknak közbenjárására a kért kegyelmeket!Szent József, az Úr Jézus nevelőatyja, könyörögj érettünk!Jézus szent szíve, minden jónak  forrása, imádlak Téged, hiszek Benned szeretlek Téged és bánom minden bűnömet.
 
 
Jézus Szentséges Szíve -Pio Atya imája:
Jézus szent szíve, minden jónak forrása, imádlak Téged, hiszek Benned szeretlek Téged és bánom minden bűnömet. Neked ajándékozom az én szegény szívemet. Tedd alázatossá, tisztává és minden kívánságodnak megfelelővé. Add jóságos Jézusom, hogy én Benned és Te énbennem élj. Védj meg (veszedelemben) veszélyben, vigasztalj a szenvedésben, őrizd meg testem egészségét, add áldomást minden művemre, és a szent halál kegyelmét add meg nekem.
Pió atya: imádkozd ezt az imát reggel, este gyakran napközben is, templomba szentáldozás után, és majd közelebb fogsz jutni Jézushoz. Ö nekünk embereknek az Atya és a Fiú és a Szentisten szeretetének forrása. Add ezt az imát tovább és próbáld meg szeretteidet ennek a napi elmondására buzdítani. Az Úr akarja, hogy a Földön minden ember imádkozza ezt az imát. Különösen az ifjúság és a gyerekek. Az imát a pápa jóváhagyta és ajánlja is. Amen.
 
Áldás! Lótusz (Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6416332810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása