Lótusz

Lótusz

Ez a legrosszabb tulajdonságod - csillagjegyed szerint

2016. április 24. - Lótusz_blogger

Az emberek bizonyos habitussal, berögzült tulajdonságokkal születnek, melyen nagyon nehéz változni Akár egy élet is kevés hozzá. De a "rossz" tulajdonságainkat nem azért kapjuk, hogy megbélyegzettnek érezzük magunkat. Ezeknek a jellemvonásoknak a legfontosabb feladata életünkben, hogy megtanuljunk velük élni és felülemelkedjünk rajta. Hogy tanuljunk belőle, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, hogy karmánkat ledolgozzuk. Melyek az egyes csillagjegyek (mások által) negatívnak látszó tulajdonságai?

A kos egy nagyon szabad szellem. Nem foglalkozik senkivel és semmivel, feladatorientált, és éppen ezért a többi csillagjegy önzőnek látja. Pedig becsületesek. Amit meg kell tanulniuk, hogy igyekezzenek néha nemcsak saját magukkal foglalkozni, hanem a köz-ért is tegyenek.

A bika a jólét és a gazdagság megtestesítője. A kényelmet és a pazar életmódot néha túlzott költekezéssel tartják fenn, pazarlóak. Néha azért gondolják át, mire költenek.

Az ikrek nagyon szeszélyesek, kiszámíthatatlanok. Nehéz a pillanatnyi hangulatukat követni. Ha szeszélyeikkel nem borzolják környezetüket, akkor nagyon szórakoztatóak lehetnek.

A rákok teljesen kiszámíthatatlanok. Mivel érzékenyek, sosem lehet tudni, hogy egy "hírre" hogyan fognak reagálni. Olyan a beszélgetés velük, mintha az ember "orosz rulett"-et játszana. Ha megpróbál egy picit racionálisabban reagálni, akkor viszont nagyon kedves és melegszívű ember benyomását keltheti.

Az oroszlán jegy szülöttei a legmakacsabb emberek. Bár látszólag egyet ért veled, azonban nem biztos, hogy tényleg így van. Nem könnyen lehet befolyásolni. Tévedésüket nehezen ismerik be.

A szüzek a legnaivabbak: könnyű becsapni őket, gyakran a rosszindulatú emberek céltáblái lehetnek. De kedvesek és érzékenyek mások elesettsége iránt.

A mérleg nagyon nehezen dönt, az idő nagy részét a önmarcangolással, hezitálással és agyalással tölti. Emellett hűtlen. Azonban a szépre törekszik, bár a perfekcionizmusa bizonytalanná teszi. Igyekezzen a határozottságot gyakorolni.

A skorpiók nagyon sértő módon kommunikálnak. Szarkasztikusak, sokszor megbántanak másokat. Bár nagyon intelligensek, mondandójuk csomagolására nem figyelnek eléggé. Ha egy picit odafigyelnek, akkor máris sokkal kedveltebbek lehetnek.

A nyilasok tipikus példáé Jane Austin híres regényének, "A büszkeség és balítélet"-nek. Annyira beképzeltek, hogy ezzel még saját boldogságukat is képesek feladni, csak azért, hogy az legyen, amit ők akarnak. Néha picit lejjebb kéne adniuk.

A bakok általában először eléggé bizalmatlanok mindenkivel. Azonban segítőkészek és saját szükségleteik kielégítése helyett másokét tartják fontosnak. Picit sótlanok. Azonban hatalmas szívük van és nagyon kedvesek. Az emberek kedvelik őket.

A vízöntő legfontosabb szava a szabadság. Bármennyire is igyekszik a másik a vízöntő territóriumába beférkőzni, a csillagjegy szülöttei ezt azonnal támadásnak élik meg. Ezért elég nehéz velük a párkapcsolat, az intim zónájukba keveseket engednek be. Néha engedje el magát és engedjen közel magához az őt valóban kedvelőket.

A halak folyamatosan áldozati szerepet játszik, közben pedig a többi ember  ezt teljesen másképp értelmezi. Nehezen beszélnek az igazi érzéseikről, igyekeznek minden felelősség alól kibújni és mindig a másikban keresik a hibát. Óvatosnak kell lenni velük. Legalább saját magával legyen őszinte!

A fenti jegyzetek miatt kérlek, ne sértődj meg. Ez inkább egy vészcsengő, ami a hibáidra figyelmeztet, és ha ezzel tisztában vagy, akkor tudsz rajta változtatni. Ha akarsz... :)

Szemezgess innen a 2016-os horoszkópok között: INNEN elérhető.

Még több spirituális cikket ITT találsz.

Ha van kedved, oszd meg a cikket mással is. A Facebookon is követhetsz... :)

Áldás! Lótusz

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4616332822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt Szalai 2016.04.26. 08:26:00

Én Halak vagyok. Hogy érti, hogy az ellenség?
süti beállítások módosítása