Lótusz

Lótusz

Íme a tökéletes jegygyűrű - csillagjegyek szerint

2016. május 04. - Lótusz_blogger

Melyik csillagjegy milyen jegygyűrűnek örül igazán?

Ez a cikk inkább férfiolvasóim számára készült, bár azt mondják, a nők irányítanak. ;-)

Olyan jegygyűrűket mutatok, amelyek az adott csillagjegy számára a legmegfelelőbbek. Ha már férfiaknak szól a cikk, egy kis ismétlés: 12 csillagjegy van, havonta változnak, hogy mettől meddig tart egy-egy csillagjegy. Pl. a Kos március 21-április21. közötti időszakban van. Tehát tudnunk kell, hogy a kiszemelt hölgyemény mikor ünnepli a szülinapját. Akkor nézzük a tökéletes gyűrűket.

Hölgyeim! Ha valóban ilyen az ideális gyűrű számotokra, akkor finoman utalhattok a párotoknál a cikkel rá. :)

Nézzük az ideális gyűrűket csillagjegyek szerint!

Kos (március 21.-április 20.)

A kos hölgy harcias, önálló, önbizalommal teli, ugyanakkor érzékeny is. A színes kövek illenek hozzá. Mint például a rubin, illetve a gyémánt. Ez a gyűrű rubinnal és fehér arannyal készült.

Bika (április 21- május 20.)

A Bika tudja mit akar és imádja a luxust. Akármilyen jegygyűrűvel nem biztos, hogy elnyerik a kezét. Azonban ez a gyémánt, halvány rózsaszínű jegygyűrű alkalmas a leánykérésre.

 

Ikrek (május 21.- június 21.)

A Ikrek hölgy nagyon játékos, örökmozgó, örökifjú. Kiszámíthatatlan és egyáltalán unalmas vele az élet. Egy egyszerűbb, de egyedi stílusú gyűrűnek biztosan örül.

 

Rák (június 22.-július 22.)

Elegáns, karcsú, egy valódi igazgyöngy. Ez a Rák hölgy személyisége. Ezért a hozzáillő jegygyűrű is legyen gyöngyből készült, íves, szép. Mint az alábbi:

 

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Az Oroszlán hölgy imád a középpontban lenni, csillogni és kitűnni a tömegből. Ezért, ha párja jót akar neki, akkor minél feltűnőbb és minél csillogóbb gyűrűvel ajándékozza meg. A színes kövek még inkább kiemelik az Oroszlán hölgy színes egyéniségét.

 

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

A Szűz imádja az apró részleteket, a különleges kidolgozást, az egyediséget, ugyanakkor a praktikumot sem veti meg. Az alábbi, nagyon részletkidolgozott gyűrűnek biztosan örül.

 

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Mérleg hölgy az örök szépség, a klasszikus vonalvezetés, az időtálló divat híve. Mindig csinosan öltözködik, kifogástalan a megjelenése. Az alábbi csodálatosan szép kék zafírral nem lőhetünk mellé nála. Nem mellesleg Kate Middleton kezét is egy ehhez hasonló gyűrűvel kérték meg.

 

Skorpió (október 23.- november 22.)

A Skorpió hölgy a titokzatosság, a nőiesség mintapéldánya. Szereti a sötétebb színeket, ugyanakkor az eleganciát és az egyediséget is. Kedvelt színei a fekete, a piros, a kék.

 

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Nyilas hölgy olyan, mint egy lufi. Szeret elszállni, fickándozni, szereti a szabadságot, a vidámságot. Nyílt és jókedvű. Kedvenc színe a lila (ami egyben a szellemiséget is jelképezi), ezért például egy ametiszttel díszített, érdekes sziluettű gyűrű biztos sikert arat nála.

 

Bak (december 22.- január 20.)

A Bak hölgy elegáns, visszafogott, konzervatív. Szereti a minőséget és az időtálló dolgokat. Egy gyémántgyűrűvel biztosan leveszik a lábáról.

 

Vízöntő (január 21.- február 19.)

A Vízöntő hölgy egy szabad szellem. Nagyon légies, okos és segítőkész. A kék minden árnyalatát kedveli, a vízkéktől a királykéken át. A kék kővel díszített gyűrűt biztosan lelkesen fogja viselni.

 

Halak (február 20.- március 20.)

A Halak egy igazi romantikus menyasszony, aki mindig mindenkivel kedves. Csillogó szépség, imádnivaló a személyisége. Egy csillogó szépségnek nagy valószínűséggel örülni fog.

 

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg mással is. Ha van kedved, kövess a FACEBOOK-on is!

Hasonló cikket ITT találsz.

Áldás! Lótusz

fordítás: saját

forrás: look.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8916332844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása