Lótusz

Lótusz

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember tanácsai nőknek

2016. május 06. - Lótusz_blogger

Szabó Gyuri  gyógyfüvei nőknek

Bocsi, ha ilyen diszkrét dolgot osztok meg veletek, de úgy egy évvel ezelőtt totálisan összezavarodott a menstruációm. Talán a túl sok munka, túl sok idegeskedés, vagy épp a hormonok változása miatt lehetett... Nem tudom, mert nem igazán vagyok orvoshoz-járós típus. Először mindig igyekszem vagy 1. átgondolni, hogy mi lehet az lelki oka a dolognak, 2. gyógyteákkal kezelni magam; 3. valami vitamint beszedni rá. Amikor már orvoshoz megyek, akkor már tényleg gáz van.

Tehát a legutóbbi találkozásom Szabó Gyuri bácsi gyógyfüveivel nemrég történt. De én azóta hiszek benne! Akkor a ciklus egyik felében használt cickafarkfű, a másik felében pedig palástfű rendszeres fogyasztása segített. Azóta amikor vagy túl fájdalmas volt a mensim, vagy úgy véltem, nem az igazi, akkor megismételtem a kúrát. És percre pontosan úgy jön meg, ahogy kell.

Tudom, másoknak a nőiséggel kapcsolatos problémájuk máshogyan jön elő: folyamatos felfázás, petefészek-gyulladás, stb. Erre is gyógyírt adhatnak Gyuri bácsi tanácsai, melyet az alábbi videóban nézhetsz meg:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=clG9cuK07yQ[/embed]

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg másokkal is. Ha van kedved, kövess a Facebook-on is!

Áldás! Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8316332850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása