Lótusz

Lótusz

Soha ne add fel! Egy maratoni futó felejthetetlen célba érése

2016. május 26. - Lótusz_blogger

Egy maratoni futó példamutató elszántsága és küzdése

Gabriela Andersen-Schiess az 1984-es, Los Angeles-i Olimpiai Játékokon maratoni futóként vett részt. A táv utolsó kilométerén már minden fizikai törvényt meghazudtolva, saját maga gátjain átlépve, alig lépkedve, az összeesés határán, de mégis bejutott a célba. Amint belépett, össze is esett, de segítői elkapták.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=g93TYrtDxwA[/embed]

Néha mi is azt érezzük, hogy erőnkön felül teljesítünk, hogy lehetetlen dolgot csinálunk, és nincs is értelme, de mi látjuk a célt és bármi áron el akarunk jutni oda. Ha minden erőnket összeszedjük, és pozitív a célunk, akkor mindig lesznek mellettünk segítők, akik a pálya széléről bekiabálnak, hogy "Gyerünk, gyerünk, kibírod, bejutsz a célba!" És tényleg! A lehetetlennek tűnő helyzetekben utolsó erőnkkel pl. az Égiektől kérünk segítséget (Szent Rita, Pió Atya... ), vagy bárki mástól, biztosan befutunk beesünk a célba. Ezért

SOHA NE ADD FEL!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6516332882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása