Lótusz

Lótusz

Amikor egy medve a házikedvenc

2016. június 01. - Lótusz_blogger

Sztyepán, a medve igazi családtag

Nemrég feltettem egy cikket, amiben arról írtam, miért jó, ha van cicánk (és gyermekünk - egyszerre ;-) ). Persze egy kedves olvasó azonnal lehurrogott, hogy az állatok pl. macska, vagy kutya, totál veszélyes a gyerekekre és soha ne tartsunk semmiféle házikedvencet. Látom előre, mit fogok kapni a mai medvés sztoriért! ;-)

Sztyepánra, az akkor néhány hónapos medvebocsra vadászok találtak rá. Szvetlána és Jurij Panteleenko úgy döntöttek, hogy örökbe fogadják a bocsot. Azóta, 23 éve együtt él velük, Moszkvában.

medve 1

medve 3

Sztyepánnak saját weboldala is van: medvestepan.ru, ahová folyamatosan töltik fel a róla készült képeket.

medve 2

Az egykori bocs együtt eszik, együtt tévézik és kertészkedik a családtagokkal. Jurij szerint Sztyepán egy nagyon szociális mackó, imád az emberek társaságában lenni. Egyáltalán nem agresszív, még sosem bántott senkit.

medve 4

medve 5

Sztyepán naponta 25 kilogramm ételt fogyaszt el: tojást, halat, húst, zöldséget. Kedveli a teát is, na meg a focit, amivel jó kondiban tartják.

medve 6

medve 7

medve 8

A medve fotókon és filmekben is szerepel.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=rc28TCGytZk[/embed]

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5216332892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása