Lótusz

Lótusz

Így strandolnak a különböző csillagjegyek

2016. június 20. - Lótusz_blogger

Hogyan strandolnak a csillagjegyek?

strand 3

A forró nyári napokon legjobb egy tó partján, vagy éppen a tengerparton sütkérezni, vagy akár csobbanni az isteni vízben. A strandokon, vízpartokon minden állatövi jegy megfordul, ki ezért, ki azért élvezi a helyet.

A kos az örökmozgó és kíváncsi. A henyélés, a lustizás távol áll tőle. Ha tengerparton nyaral, akkor sem bírja hosszú órákig a semmittevést. Inkább úszik, jön-megy, netalán olvas, ismerkedik, vagy éppen hajókázik.

A bika a maga kifinomultságával, lustaságával együtt nyaral. Vagyis visz magával a tengerpartra kényelmes nyugágyat, párnákat, finom ételeket, jó üdítőket. Egyébként is spórolós, így viszont, ha maga viszi az ételeket-italokat, akkor biztos lehet benne, hogy a legjobbat fogyaszthatja.

Az ikrek sem a lazulós fajta: a tengerparton is egyfolytában csacsog, ismerkedik, keresztrejtvényt fejt, vagy épp sportol valamit. Szereti a nyüzsgést, folyamatosan elemzi az embereket.

strand 1

A rák a tenger szülötte. Itt igazán elemében van. De ezt nem nyüzsgően, hanem visszahúzódva teszi. Az anyukák a gyereket pátyolgatják, az apukák a nőket stírölik. Ha már mindenki evett-ivott, akkor anyuka csukott szemmel próbál picit relaxálni.

Az oroszlán nemcsak az állatok, de strandok királya is! Az oroszlán hölgyek és az oroszlán férfiak is méltóságteljesen vonulnak végig a hódolók sorfalai közt. A legújabb divat szerint készült, legdrágább és legluxusabb fürdőruhában, fogadva az elismerő pillantásokat méltóztatnak a pórnép közé befeküdni napozni.

A szűz hölgy mint minden másban, a barna bőr elérésében sem ismer tréfát. 5 percenként fordul, igyekszik egyenletesen barnulni. Csak a tökéletes szín elég jó. Ezt az „elfoglaltságot” is komolyan, perfekten végzi. Napozás közben teljesen kikapcsol: szinte eltávolodik a külvilágtól.

strand 2

A mérleg hölgy a legszebb a strandon: alakja tökéletes, ízlése is kifinomult, egyáltalán nem közönséges, de a férfiak mégis a lábai előtt hevernek. A mérlegek mindkét nemnél elvárják és élvezik az  irányukba tanúsított figyelmet.

A skorpió bár úgy tűnik, a napszemüvege mögé bújik, mégis folyamatosan szemmel tartja a strand eseményeit. És olyan, mint a jó úttörő – ahol tud, segít. Érzéki és erős kisugárzású.

A nyilas olyan, mint egy kölyökkutya: folyamatosan zizeg, játékra, sportra hív, lelkes, mindent ki akar próbálni. Imád szörfözni, labdázni, ejtőernyőzni… a lényeg, hogy mozgás és/vagy sport legyen!

A bak nem a strandok fenegyereke: szeret elvonulni, meghúzódni, nem szeret feltűnősködni. Csak simán leteríti a törölközőjét és pihenget, miközben a többieket figyeli.

A vízöntő a strandon is szervezkedik, intézkedik. A táskájában munka lapul, és a napozás közepette is a dolgait intézi. A sportot is nagyon kedveli: szívesen strandröplabdázik, úszik, focizik.

A halak a vízparton elemében van: lubickol, mint hal a vízben. Szeret csendben üldögélni, olvasgatni, vagy csak elmerengeni – annyira, ha valaki ismerős ráköszön, hirtelen azt sem tudja hol van. Teljesen kizökken.

szerző: Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516332938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása