Lótusz

Lótusz

Teremtő gondolataink megalkotásának 3+1 aranyszabálya

2016. június 27. - Lótusz_blogger

Az alábbi kritériumok segítenek teremtő varázsmondataid legjobb megfogalmazásában

Világunk láthatatlan mozgatórugói a gondolataink. Amire gondolunk, az meg fog valósulni. Amikor gondolunk valamire, akkor figyelmünket ráfókuszáljuk, energiát adunk neki. Ha energiát adunk valaminek, nőni fog. Ha figyelünk valamire, akkor mindenben, mindenkiben azt fogjuk látni. És szép lassan magunkhoz vonzunk.

Ha gondolatunk ennyire nagy teremtő erővel bírnak, akkor szavaink még erősebbek. Kimondott szavainknak súlya van. Amikor egy gondolatunk szavak formájában testet ölt, már két szinten (szellemi és testi szinten) is megteremtődik. Van néhány kritérium, amit jó, ha figyelembe veszünk, amikor saját teremtő gondolatinkat megalkotjuk.

teremtés 2

Hogyan alkosd meg a saját teremtő gondolataidat?

 1.Szavaid kedvesek legyenek, őszinték, szeretetteljesek.

Köszöntsd Égi segítőidet:

  • Szeretettel, tisztelettel köszöntöm a Mindenható Mennyi Atyát, az Úr Jézus Krisztus, Szűz Mária Édesanyámat/az Angyalokat/az Univerzumot/Buddhát, (- akit Te a "vezetődnek, segítődnek tartasz).

2. Mindig pozitívan fogalmazz.

Az varázsmondataink ne tartalmazzanak NEM-et. Az Univerzum a nem szót nem értelmezi. Tehát, ha azt mondod: "Drága, Univerzum, kérlek ne veszítsem el a munkahelyem" - Ezt a mondatot a Univerzum a "nem" nélkül érti, és máris ellentétes dolgot fog előkészíteni számodra, mint amit szeretnél.

  • Szeretettel, tisztelettel köszöntöm a Mindenható Mennyi Atyát, az Úr Jézus Krisztus, Szűz Mária Édesanyámat/az Angyalokat/az Univerzumot/Buddhát, (- akit Te a "vezetődnek, segítődnek tartasz). Segítsetek az alábbi kérésemben: Segíts megtartani a munkahelyem, ahol a munkakörülmények számomra leginkább megfelelőek, a kollégáim kedvesek, szorgalmasak, segítőkészek. Jó a fizetésem, szeretem a munkám.

3.Kéréseid világosak, konkrétak legyenek.

Az Univerzum az egyszerűen és pontosan megfogalmazott, konkrét kéréseket érti meg, az elmismásolt dolgokat nem értelmezi kérésként. Az a minimum, hogy mi magunk tudjuk, mit szeretnénk elérni. Ha céljaink világosak, pontosak, akkor az oda vezető útra is hamarabb rálelünk.

  • Szeretettel, tisztelettel köszöntöm a Mindenható Mennyi Atyát, az Úr Jézus Krisztus, Szűz Mária Édesanyámat/az Angyalokat/az Univerzumot/Buddhát, (- akit Te a "vezetődnek, segítődnek tartasz). Segítsetek az alábbi kérésemben: Segíts megtartani a munkahelyem, ahol a munkakörülmények számomra leginkább megfelelőek, a kollégáim kedvesek, szorgalmasak, segítőkészek. Jó a fizetésem, szeretem a munkám. A fizetésem legyen nettó 300.000 Ft, heti 40 órás munkával, és ez a pénz minden költségemet fedezze, és még félre is tudjak tenni belőle. Évente 10 %-os fizetésemelésben legyen részem.

+1. Köszönet, hála

Amit hittel, köszönettel, hálával kérünk, az olyan mint egy befektetés. Megelőlegezzük a bizalmat az Univerzumnak, hogy kérésünket mihamarabb teljesíti. (Erről még ITT olvashatsz).

Ha olvastad a titok című könyvet, akkor tudod miről beszélek! :) Ha nem, akkor szeretettel ajánlom.

Tehát, ha szeretettel, hittel, pozitív állításokkal, megelőlegezett bizalommal és pontosan fogalmazod meg az Univerzumhoz (Égiekhez) intézett kéréseidet, akkor nagyobb valószínűséggel és gyorsabban magadhoz vonzod be, mintha ezeket figyelmen kívül hagyod a varázsmondatod megfogalmazásánál.

teremtés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr116332958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása