Lótusz

Lótusz

Vénusz és Jupiter együttállása: az év egyik legszerencsésebb napja

2016. augusztus 26. - Lótusz_blogger

A Vénusz és a Jupiter augusztus 27-én éjjel randevúzik: ez lesz az év egyik legszerencsésebb napja

 

A Vénusz és a Jupiter a Hold és Nap után a két legfényesebben világító bolygó. Mindkettőt szabad szemmel is könnyen láthatjuk.Ez a két "szép" bolygó kerül egymáshoz nagyon-nagyon közel augusztus 27-én éjjel. Na jó. Valójában akkora lesz köztük a távolság, mint a Hold átmérőjének egyharmada-látszatra. Pontosabban 670 millió kilométerre egymástól fognak keringeni. Mindez az izgalmas látvány a hajnali ébredezőknek szól inkább, mert Napfelkelte előtt közvetlenül lesz leginkább látható a jelenség. A kivételes csillagászati jelenség, amikor két bolygó ennyire "közel van" egymáshoz, nagyon ritka esemény. Legközelebb 2065-ben lesz hasonló látható. (Együttállni szoktak a bolygók, de ennyire közelinek látszani nagyon ritkán.)

És miért lesz ez szerencsenap?

Az efféle égi jelenség évente csak egyszer fordul elő. Szerencsések vagyunk, ha láthatjuk. :)

VÉNUSZ

A Vénusz a szépség, a harmónia, a szerelem bolygója. Amikor a Vénusz hat ránk, minden csillagjegy szülötte szebbnek, vonzóbbnak érezheti magát. De nemcsak a külsőnkre hat pozitívan a Vénusz bolygó, hanem pénzügyeinkre is. Szerencsésebbek lehetünk általa.

Hogy hat ránk a Vénusz?

A Vénusz az érzelmeinket, érzéseinket befolyásolja, és az élvezetes dolgokat is. A szeretetet, a kreativitást nyújtja számunkra. Segít a gyógyulásban, vonzerőnket növeli. A csillagjegyek közül a Bika és Mérleg szülötteinek uralkodó bolygója.

JUPITER

A Jupiter a szerencse, a jó lehetőségek bolygója. A Jupiter bolygó új lehetőségekkel kínál meg - és nemcsak azokat, akik kemény munkával elérték már azt, hogy a munka gyümölcsének beérését várják. De mindenképpen fontos, hogy legyünk nyitottak és fogadókészek.

Hogyan hat ránk a Jupiter?

A Jupiter az éteri bolygó, mely a valláshoz, a hitrendszerekhez kapcsol bennünket. A Jupiter a tanuláshoz, a szabadsághoz vezet bennünket. A siker, a szerencse és akár az utazás bolygója is. "Uralma alá" a Nyilasok és a Halak tartoznak.

A mostani bolygóegyüttállás azonban mindenki számára harmóniát, szerencsét, szerelmet és új lehetőségeket hozhat. Csak észre kell venni!

Legyél nyitott és befogadó!

A bőség bevonzására íme egy röv9d kis meditáció:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=YFQCnciserU[/embed]

Ha szerelmet szeretnél, ezt hallgasd meg:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=AKmZ7aU4QWw[/embed]

képek: pinterest.com

forrás: noiportal.hu  bien.hu, nyugat.hu

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr716333084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása