Lótusz

Lótusz

Melyik természeti kép jellemez?

2016. szeptember 04. - Lótusz_blogger

Természeti képek, melyek jellemünket tükrözik

A pszichológusok mindenből ki tudják bogozni a lelkünk legféltettebb titkait. Az alábbi képekkel kapcsolatban sincs ez másképp. 9 különböző természeti képet mutatok az alábbiakban és neked ezek közül kell egyet kiválasztani. Ha megvan, görgess lejjebb és olvasd el a jellemzést!

original

Hófödte hegycsúcs

Merész, energikus és szenvedélyes vagy. Szereted felkelteni az ellenkező nem figyelmét. Mindig eléred céljaidat. A természethez vadászként viszonyulsz, élvezed, hogy uralhatod. Ezen felül, nagyon jó intelligenciával rendelkezel, jó a reakciókészséged.

Mező és bicikli

Barátságos típus vagy és könnyen barátkozol. Magasabb szintű tudatossággal rendelkezel. Számodra fontos a siker az életben, érezned kell a siker ízét. Jól fejlett gondolkodással rendelkezel, legjobb a stratégiai játékokban vagy. Szeretsz egyedül lenni, nem szereted a nyüzsgést. Rendkívül jó vezető lehet belőled és van üzleti érzéked.

Tenger és csónak

Zárkózott és önálló személyiségnek tűnsz, de valójában nem vagy az. A hozzád közelállókkal nyitott vagy és csodálatos életet biztosítasz számukra. Könnyen alkalmazkodsz az új körülményekhez,de szereted a rendszerességet az életben.

Ég és szivárvány

Barátságos személyiséggel rendelkezel. Nagyon kedves vagy és jólnevelt. Szeretsz segíteni az embereknek, mert ebből te is merítesz. Tudod, hogyan kell titkot tartani, és mindig hasznos tanácsot adsz másoknak. Utálod a vitát, veszekedést, illetve mindent, ami megzavarhatja körülötted a békét és harmóniát. Sikered kulcsa a megfelelő kommunikáció és a rugalmas gondolkodás.

Vízesés

Te egy filozofikus elme vagy. Nemes és bölcs vagy. Mindig kicsit elégedetlen vagy, de ez azért jó, mert téged változtatásra sarkall. Hatalmas az információéhséged, nem tudsz könyvek, újságok és internet nélkül élni. Számodra nagyon fontos a tudás és az intelligencia.

Erdő és beszűrődő napfény

Introvertált vagy, nagy hangsúlyt fektetsz a belső világodra. Értékeled a személyes tér fogalmát, és hajlamos vagy elrejteni az érzéseidet. Leleményes, vállalkozó szellemű és intelligens vagy. Tudod, hogyan kell helyesen win-win típusú párbeszédet folytatni, jól ki tudod fejezni a véleményedet. Képes vagy kiállni magadért. Te egy önálló személyiség vagy, aki értékeli a kényelmet és a csendet.

Folyó

Nagyon érzékeny és figyelmes ember vagy. Nem szívesen osztod meg terveidet másokkal, amíg nem érzed magad biztosnak. Nehezen bízol képességeidben. Művészi és kreatív ember vagy bár mások furcsának tartanak és nehezen értenek meg.

Kamilla-rét

Okos és szellemes ember vagy. Aktívan élsz, kedves vagy és két lábbal állsz a Földön. Gyakran bízol a véletlenben, mielőtt belefogsz valamibe. Minden egyes nap bizonyítani akarod, hogy mennyire kalandos az életed. Érzelmes ember vagy, de ezt a többiek nem mindig látják meg benned.

Hangulatos tóparti ház

Te egy optimista, álmodozó és béketeremtő ember vagy. Próbálsz mindenki mást magad elé helyezni, hogy mindenkinek a legjobb legyen. Hiszékeny vagy. Kevés barátod van, de akik igen, azok hozzád hasonlóan jó és rendkívül tehetségesek.

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7616333094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása