Lótusz

Lótusz

Bújós cica? Vagy egy diktátor? Aszcendensed megmutatja

2016. szeptember 13. - Lótusz_blogger

Születésünk pillanata meghatározza egész életünket, sorsunkat. Az aszcendensünk, azaz a felkelő jegyünk a legmélyebb személyiségünk, a tudattalan vágyaink, a legbensőségesebb viszonyaink fő meghatározója. Független minden más bolygóállástól, mégis az egész horoszkóp, az egész személyiségrajz alapja.

Azért hasznos, ha tudjuk, hogy mi az aszcendensünk, mert egyes elméletek szerint a 30 éveinktől inkább ez dominál és nem a fő csillagjegyünk.

Az aszcendens kiszámításához ismernünk kell a a születésünk óráját és percét. Ehhez ITT találsz egy kalkulátort. (Az aszcendens különbözhet a napjegytől!)

Vagy az alábbi képből is meg tudod állapítani:

aszendens

Sikerült?

Akkor most keresd meg a születési pillanatodhoz tartozó aszcendens leírását.

Kos

A Kos aszcendensű emberek, egész életükben az egójukkal küzdenek. Az élet során önfegyelmet kell tanulniuk: hogy ne ők nyúljanak először az ételért, ne tolakodjanak,  és ne erőszakolja rá másokra jó- vagy rosszkedvét. Ha túlzottan buzog benne az energia, inkább menjen el sportolni, vagy válasszon egy Mérleg csillagjegyű partnert, akivel társasági életet élhet.

Bika

Akinek Bika az aszcendense, az fiatalon a szüleit másolja. Kedves, ugyanakkor zárkózott ember, aki fél a változásoktól, ezért olyan emberekkel veszi körbe magát, akik hasonlítanak a családjára. A művészetekhez jó érzéke van. Mivel a bikák szeretik a jó ételeket, italokat, figyeljen oda, hogy ne vigye túlzásba a dőzsölést, nehogy egészségügyi problémái támadjanak emiatt. A káros szenvedélyeket is érdemes kerülnie.

Ikrek

Aki Ikrek aszcendensű általában eléggé elvarázsolt - pöttyet okoskodó, ugyanakkor bolondos. Mint egy őrült professzor. Emellett a folytonos aggódás is gyengítheti (Ő lenne Nyuszi a Micimackóból). Tökéletes lehet számára a Nyilas, aki kíváncsi és érdeklődik olyan emberek iránt, akik számára ismeretlen, vagy általa nem birtokolt tulajdonsággal rendelkeznek. A túlzásokat azonban mindketten kerüljék.

Rák

A Rák aszcendensű személyek a 30 éveik előtt álmodozóak és teszetoszák. Túlérzékenyek és sértődékenyek. A 30 éveikre megállapodnak, és gyermeket is vállalnak. Bár érzékenységük (jó és rossz irányba) ugyanúgy megmarad. Egy föld jegyű társ mellett érzik magukat biztonságban, pl. a Bika, Szűz, Bak a legjobb társ számára.

Oroszlán

Az Oroszlán aszcendensű emberek nagyon büszkék kisugárzásukra, megjelenésükre. Mindig azon rettegnek, hogy valaki legyőzi őket, és ez a félelem a kapcsolataik rovására mehet. Állandóan rivalizálnak. Meg kell próbálniuk higgadtnak maradni - mindig, minden körülményben, különben csak papírkutyák maradnak mások szemében. Legtesthezállóbb hobbi számára a borászkodás lehet, és legjobb partnerül egy Vizöntő szolgálhat számára, aki megtanítja szeretni.

Szűz

A Szűz aszcendensű embernek nincs könnyű dolga. Elvakítja a pénz, az anyagias dolgok. Nagyon kell ügyelnie arra, hogy nyisson a spirituális dolgok felé is, annak ellenére, hogy imádja a tényszerűséget, a rendet, a túlzott sarkosságot. Vigyázzon, nehogy benne rekedjen az anyagban és nehogy besavanyodjon!

Mérleg

Az aszcendens szerinti Mérlegek elismerésre és nagy baráti körre vágynak. Szeretnek jönni-menni, és akkor boldog, ha minél többen jófejnek tartják. Mivel sokfelé elígérkezik (egyidőben), nem biztos, hogy oda is ér. Próbáljon ne linkeskedni, mert az emberek számítanak rá. Egyébként nagyon szép testalkatú, jómodorú, de ne éljen vissza ezzel az előnyös tulajdonságával. Igyekezzen alkalmazkodni másokhoz.

Skorpió

A Skorpió aszcendensű személy nagyon vonzó külsejű. Önmarcangoló típus, de nem fél visszaélni a szexualitással. Egyszerre akar uralkodni, egyben szenvedni. Könnyen elcsábulhat a spirituális dolgok felé, de van, hogy átesik a ló túloldalára. Könnyen válhat drogok rabjává. Legfontosabb feladata, hogy saját értékrendjét átgondolva, a túlzott kilengéseket elkerülve élje életét.

Nyilas

A társaság középpontja lehet a Nyilas aszcendensű ember, aki intelligens, kommunikatív, és remek írói vénával rendelkezik. Néha kicsit (nagyon) önfejű. Ügyelnie kellene arra, hogy a meglátásaival, kritikáival ne bántson meg másokat. Legjobb barát, társ Ikrek jegyű lehet, ki laza és vidám, kicsit hóbortos személyiség. Mellette nem kell olyan komolyan vennie magát a Nyilasnak.

Bak

A Bak aszcendensű ember rendkívül ambíciózus. Csak a tanulásnak, a munkának és a hobbijainak él, tökéletességre vágyik. Barátságai, párkapcsolatai tartósak. Bár minden tökéletes, ez néha kicsit unalmas lehet. De ha vízjegyű társat választ magának, mindennapjai sokkal változatosabbak lehetnek.

Vízöntő

A Vízöntő sokszor a fellegekben jár. Magának való, önálló, a társadalmi szokások hidegen hagyják. Kreatív és eredeti. Arra kell ügyelnie, hogy ne szálljon el teljesen, ne merüljön bele a gondolataiba, és ne adjon túl nagy teret az érzelmeinek. Ahhoz, hogy élvezze is az életet, egy Oroszlán társ lehet a megoldás.

Halak

A Halak aszcendensűek mindig el vannak varázsolva. Mintha egyáltalán nem állnának a realitás talaján. A lelke mélyéig sosem juthatunk el, egy kiismerhetetlen világ rejtőzik benne. A legtöbb szerzetes és ápolól(nő) aszcendense is ez. Ahhoz, hogy a földi dolgai is haladjanak, egy jó realitásérzékkel rendelkező Szűz társ segíthet, aki figyeli az élet pénzügyi területeit is (számlák befizetése, határidők...).

forrás

Horoszkópról, elemzésről még ITT olvashatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3716333112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása