Lótusz

Lótusz

El se hiszed, de ez a legpiszkosabb testrészed

2016. szeptember 19. - Lótusz_blogger

Nem fogod kitalálni, melyik a legmocskosabb testrészed: a köldököd

Bármennyire is tisztaságmániások vagyunk és ügyelünk a testünk higiéniájára, van olyan testrészünk, amely nem kap elég figyelmet. Ennek eredményeképpen tökéletes táptalajt biztosítunk olyan baktériumok számára, amelyeket egyébként nemkívántként tartunk számon. Ha naponta többször zuhanyzunk is, de az adott testrészünkkel nem foglalkozunk (eleget), akkor piszkos maradhat.

 

Ez a bizonyos testrész a köldök! A tudósok szerint, ez az a része az emberi testnek, amely leginkább szennyezett. Sokszor előfordul, hogy a köldökünk kis üregében összegyűlnek az elhalt hámsejtek, szöszök, és ez ideális környezet a mikrobák elszaporodására.

A köldök tisztítása

Minden zuhanyzás előtt egy kis vattapamacsra önts egy kis alkoholt, és így tisztítsd meg a köldöködet! Zuhanyzás közben tusfürdővel is megmoshatod, majd a tusolás után száraz törölközővel töröld meg.

forrás

10 dolog a nők legrejtettebb testrészéről: ITT.

 10 dolog a péniszről, amiről nem tudtál: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2016333124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rudolf Hangher 2016.09.20. 15:09:24

A tiéd esetleg.

Lótusz 2016.09.20. 15:37:09

Köszönöm!
süti beállítások módosítása