Lótusz

Lótusz

Mit jelentenek a körülötted gyakran felbukkanó számok?

2016. november 16. - Lótusz_blogger

Az Angyalok és az Univerzum üzennek

11:11, 22:22... Van, hogy szinte minden nap ugyanabban a pillanatban tekintesz az órádra? Van, hogy mégy az utcán és akarva-akaratlanul is ugyanazt a számod veszed észre? És ugye olyan is előfordult már veled is, hogy nemhogy egy szám, hanem annak a számnak  a "sorozata" jelent meg az életedben? Pl. 1, 11, 11:11? A számokkal az Univerzum, az Angyalok üzennek számunkra. Mutatom, hogy mit jelentenek a számok.

1-es szám

Az 1-es szám ismétlődése azt jelenti, hogy az életed jó mederben folyik. Pozitív energiák vesznek körül, melyek segítenek eljutni életed céljaihoz, és segítenek jó döntéseket hozol az életben.

2-es szám

A 2-es szám ismétlődése arra utal, hogy olyan szakasza következik az életednek, ami egy feladatot állít eléd. Az akadály leküzdése során bízz a képességeidben, az erődben, legyél bátor és tartózkodj a negatív emberek társaságától, a rossz gondolatoktól.

3-as szám

A 3-as szám ismétlődése arra utal, hogy a közeledben segítő spirituális erők tartózkodnak (Égi segítőid körbe vesznek), akik támogatják a fejlődésedet. Azt is jelenti, hogy Őrangyalod vigyáz rád.

4-es szám

A 4-es szám ismétlődése egy olyan képességre utal, amely segít a pozitív energiákat megélni és tartósan életedbe vonzani, és ezt az erőt az anyagi és spirituális javaid gyarapítására használhatsz fel. Ez a számsor nagyon jó jel.

5-ös szám

5-ös szám egy stagnálási, egy helyben toporgási időszak végét jelenti. Az életed egy új impulzust kap, ami segít továbblendülni. Új ismeretekkel, tapasztalásokkal gyarapodhatsz.

6-os szám

A régi korokban a 6-os szám ismétlődését az ördög, a sátáni erőknek tulajdonították. A számmisztikában a 6-os szám úgy képeződik le, hogy egy figyelmeztetést takar:  életünkre egy negatív erő telepedett rá, amitől meg kell szabadulnunk, és vissza kell szereznünk az irányítást önmagunk felett. Figyeljünk oda magunkra, gondolatainkra, érzéseinkre, félelmeinkre. Vessük bele magunkat az önismeretbe, hogy tisztában legyünk saját magunkkal. Vigyázzunk jobban magunkra.

7-es szám

A 7-es szám ismétlődő felbukkanása új lehetőségeket jelez. A 7-es szám az empátia, az érzések világának és a spiritualitásnak a megfelelője a numerológiában. Azt jelzi, hogy nőni fog benned az együttérzés, a spiritualitás ereje. A 7-es szám a szerencsét is hozhat, illetve egy új életszakasz bekövetkeztét jelzi.

8-as szám

A 8-as szám arra végtelen kapcsolatra utal, amely az Univerzum és közted létezik már a kezdetektől fogva. A 8-as szám a gyógyulást és a kozmikus erők energiáit hordozza magában.

9-es szám

Ha a 9-es szám jelenik meg gyakran előtted, azt jelzi előre, hogy az életed során egy fontos lecke megtanulása érkezik. Fontos, hogy nyitott szemmel járj és úgy tekints az életre, mint összefüggések sorozata.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6216333264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása