Lótusz

Lótusz

Válassz egy hóembert - elmondom mi vár rád télen

2016. december 13. - Lótusz_blogger

Te várod már a telet? Ha választasz egy hóembert, elmondom, mire számíthatsz!

Egy újabb kis tesztet hoztam mára. Méghozzá, stílusosan hóemberek fogják elárulni, milyen télre számíthatsz. A feladatod annyi, hogy nézd meg a hóembereket, és válaszd ki azt, amelyik a legszimpatikusabb számodra. Aztán görgess lejjebb, ahol megtalálod a hóemberedhez tartozó leírást, amely elárulja mi vár rád ezen a télen.

snowmen

1. Hóember

Forró télre számíthatsz. De nem az időjárásban! Még a legnehezebb körülmények idején is körül leszel véve olyan emberekkel, akik teljes szívből szeretnek, és ez az érzés kölcsönös. Semmilyen problémától nem kell félned idén télen. Ha nem tudod kezelni egyedül, akkor nagyon hamar megérkezik a segítség. A kapcsolat a szeretett személlyel ebben a szezonban még erősebb lesz, és a kölcsönös szeretet melege sugárzik minden körülötted lévőre.

2. Hóember

A tél számodra igen aktív lesz. Pihenni majd csak az évszak végén tudsz, de ez nem fog letörni. A szeretett munkáddal való foglalkozás, feladatok a csúcsra vihetnek. Nagyon dolgos leszel és lesz is a dolgokhoz elég energiád. Sőt, annyira pörögsz, hogy lehet, hogy nemcsak egy munkát végzel egyszerre, hanem akár többet is. Nagy fejlődés vár rád. Télen úgy rl leszel foglalva, hogy nem lesz időd elfáradni!

3. Hóember

Kellemes tél vár rád. Azonban nagy a kockázata, hogy el fogsz veszíteni néhány barátot. De ne légy ideges emiatt. Ezek az emberek teljesítették küldetésüket az életedben, és most új utak várnak rád is és rájuk is. Valószínűleg ezen a télen több hozzád közelálló embernek kiadod az útját. Pár barátod azonban veled marad sokáig, akár egész életeden át. Tartsd velük a kapcsolat, mert ti együtt haladtok az úton.

4. Hóember

Az ősszel keményen kellett dolgoznod és most itt az ideje, hogy a pihenj! A tél teli lesz mindenféle tevékenységekkel, melyek a kikapcsolódásod szolgálják: korcsolyázni vagy szánkózni, túrázni mégy, de a mozi és opera is érdekel. Röviden, pihenni fogsz, mert megérdemled. Sokat leszel a barátaiddal. Csak ne felejtsd el időnként megtörni a kikapcsolódást evéssel és alvással.

5. Hóember

Ez a tél lesz számodra a változás ideje. De ne aggódj. A végén minden egyenesbe jön majd és meg fogod érteni, miért volt rá szükség. Idén akár munkahelyet válthatsz, de barátaidtól, rokonaidtól is elválhatnak útjaid. Mindez szükséges a túléléshez. Meg fogsz lepődni, hogy milyen könnyen át tudod vészelni az előtted álló nehézségeket. Vedd észre, mire vágyik a lelked igazán és azt add meg neki.

6. Hóember

Ez a tél számodra a nagy és nehéz döntések ideje lesz. És ezzel igazi lehetőséget kapsz a sorsod megváltoztatására. Hogy mit teszel egy adott helyzetben - csak rajtad áll. Próbálj hangot adni a megérzésidnek, figyelj oda rájuk és kövesd a tanácsukat. Kövesd a szíved hívását, és próbáld nem meghallani az ellenzőid hangját. A sorsod a kezedben van, és hidd el végre a saját boldogságod megalkotója te magad vagy.

7. Hóember

Ez a tél hihetetlenül világossá tesz számodra néhány dolgot. Úgy fogod érezni magad, mintha teljesen megkönnyebbülnél, fellebben a fátyol a szemedről és nagy kő esik le a szívedről. Végre világosan látod, hogy mit is akarsz valójában. Amikor erre rájössz, kitűzöd a céljaidat és elindulsz feléjük. A múlt miatt kár aggódnod többé. Koncentrálj a jelenre, amely világosabbá válik, fényesebbé és bölcsebbé tesz. A múlton már nem tudsz változtatni, de a jelenen igen! Így lehetsz csak boldog!

8. Hóember

Ezt a telet úgy indítod magadban, hogy nem vársz tőle semmit. Teljes apátia, lemondás. Azonban a karácsonyi csoda veled is megtörténhet! Még akkor is, ha nem hiszel a tündérmesékben, egy hatalmas áldás vár rád! Higgy a csodákban újra, és győződj meg róla, tapasztald meg, hogy az életed egy pillanat alatt megváltoztathat, mint egy varázsütésre.

9. Hóember

Ne felejtsd: a kőből víz sem fakad magától. Tehát neked is saját kezedbe kell venned az irányítást, a sorsodat. Elönthet a melankólia és a depresszió. De nem szabad hagynod! Inkább kezdj valami újba. Egyáltalán kezdj valamit az életeddel. Dolgozz, találj magadnak elfoglaltságot. Addig sem fog a múlt árnya benézni hozzád. Bármit, csak csinálj valamit. Magadért, azért, hogy ismét talpra állj. Csak elkezdeni nehéz. Ha elindultál, majd rácsodálkozol, hogy mennyi felesleges időt töltöttél a negatív gondolatokkal és érzésekkel.

10. Hóember

Ezen a télen egy kis környezetváltozásra van szükséged. Legyen az egy közeli kis falu, vagy egy régóta messzire tervezett utazás, bele kell vágnod! Legalább néhány napra ki kell mozdulnod a megszokott életedből. Minden nap ugyanaz a lemez otthon-munka-haza út, ugyanaz az útvonal, ugyanaz az az ABC. Próbálj meg legalább egy valamin változtatni, hogy ne fulladj bele az unalomba!

11. Hóember

Számodra ez a tél nagyon nyugodt lesz. Valószínűleg semmi hangos, őrült esemény nem várható az életedben, de most nincs is rá szükséged. Időt kell hagynod saját magadra, hogy egy kicsit gondolkodni tudj, hogy összefoglald az évedet, következtetéseket vonj le és terveket szőj a következő évre. Pihenj, és várj, amíg a mag megerősödik. Végtére is a következő év sokat ígér a számodra!

12. Hóember

Ez a tél számodra nagyon fényes és intenzív lesz. Ünnepek, bulik, céges partik - úgy tűnik, soha nem érnek véget. A legfontosabb dolog - mindez nemhogy lefárasztana, hanem éppen ellenkezőleg, erőt ad majd, és jó hangulatba repít. Még a hétköznapok is fényesebbnek és érdekesebbnek tűnnek majd. Még a rutinszerű munkáidat is a legkomolyabb érdeklődéssel végzed majd, annyi erőd lesz. Minden napod tele lesz mindenféle érdekes eseményekkel. Az sem kizárt, hogy új ismerősöket szerezhetsz.

Innen fordította Lótusz

Válassz egy mandalát, elmondom, mi vár rád 2017-ben: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6116333314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása