Lótusz

Lótusz

Mit veszel észre először a képen?

2016. december 19. - Lótusz_blogger

Repülő? Női sziluett? A csillagos ég? Te mit látsz meg először?

kep

Repülőgép

Ha a repülőgépet vetted észre először, akkor egy nehéz és veszélyes út vár rád. Figyelj, mert valaki a környezetedben valami rosszat akar tenni ellened. Ne vedd magadhoz senki másnak a holmiját, még akkor se, ha tudod, hogy neki már nincs rá szüksége! Főleg, mert léteznek olyan emberek, akik ezeken a tárgyakon keresztül bajt tudnak okozni másoknak.

Kozmosz

Aki a kép felső részén a csillagos égboltot látta meg először, az egy kedvező életesemény előtt állhat. Ez a jel az felsőbb hatalmak védelmét is szimbolizálja, akik a legbonyolultabb élethelyzetünkön segítenek.

Női sziluett

Ha a női sziluettet láttad meg először, az annak a jele, hogy a helyzet hamarosan jó irányba fog változni. Vagyis hamarosan új életet kezdhetsz! Az új életed egy új partnerrel fog beindulni, aki jókedvű, becsületes és őszinte.Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4216333324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása