Lótusz

Lótusz

Babérlevéllel a boldogságért, a sikerért

2017. január 04. - Lótusz_blogger

Égess babérlevelet a nyugalomért, tisztaságért, sikerért!

 

Az ókori görögök és rómaiak mágikus tulajdonságot tulajdonítottak a babérlevélnek, ezért a kolostorokban rendszeresen használták rituálékhoz. Úgy vélték, hogy a babér meghozza a győzelmet, a boldogságot és a sikert. A babér a tisztaság jelképe, odaadásé, a diadalé és a halhatatlanságé. Ez ad vitalitást a sikerhez és teljesítheti a vágyainkat.

Az ókori görögök és rómaiak a babérnak tulajdonított mágikus tulajdonságait viszonylag egyszerű módon használhatjuk. Próbáld ki és segítségével te is bevonzhatod a boldogságot és sikert egy látszólag nagyon egyszerű babérlevéllel.

Babérlevél-rituálék

Írd a kívánságod egy babérlevélre, majd dobd a tűzbe - és a kívánságod valóra válik.

Égess babérlevelet a szoba egy sarkában, ahol a háziállatok a legtöbb időt töltik - a babérlevél száműzi a betegséget az ott élőkből. Hordozd körben a babérlevelet, hogy elűzze a bajt és a baleseteket a ház lakóitól.

Ahhoz, hogy pozitív változást hozz az életedbe, lélegezd be az aromáját és hangosan mondd el kérésed.

Ha babérlevelet teszel a párnád alá, jó álmok találnak meg.

Ha babérlevelet helyezel a bejárat közelébe, pl. a lábtörlő alá, akkor a negatív energiákat távol tartja otthonodtól és sikeressé tesz. (Havonta, újholdkor cseréld le.)

Annak érdekében, hogy az ifjú pár boldog családi életet éljen, az esküvő előtti éjszaka a menyasszony és a vőlegény cipőjébe babérlevelet helyeznek, melyet reggel eltávolítanak, közben megköszönve a "segítséget".

Ha a bejárati ajtóra öt babérlevelet kötsz piros cérnával, a házban élőket siker kíséri.

Babérág a gyermek ágya felett megmenti a gyermeket a szemmel veréstől.

Rituális pénzvonzás: fogj egy babérlevelet, csöpögtess rá narancs illóolajat és tedd olyan helyre, ahol a megtakarításaidat tartod - ez vonzza az új pénzügyi forrásokat, bevételeid növekedni fognak.

Hippokratész szerint ha szárított babérleveleket helyezünk a terhes nő ágya szélére, ez jelentős mértékben enyhíti a szülési fájdalmat.

Ha nyugalmat szeretnénk, kevésbé stresszesebbek lennénk, akkor is bátran nyúljunk a babérlevélhez! Égessünk babérlevelet, azért mert jótékony hatással bír az idegrendszerre: idegeink kisimulnak, jobb kedvünk lesz tőle, ellazít. Na én megyek is lazítani! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7116333350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása