Lótusz

Lótusz

Fogadd a szerencsehozó elefántot

2017. január 18. - Lótusz_blogger

A legtöbb kultúrában az elefánt az egészség, a hosszú élet, a bőség, a szerencse és a bölcsesség jelképe.

Az alábbi "játékban" választanod kell egy elefántot, amely a világhoz fűződő viszonyodról árulkodik.

Nézd meg a fánikat, figyelj arra, mit súg a megérzésed és válaszd ki azt, amit a magadénak érzel. Majd görgess lejjebb és olvasd el, mit üzen számodra az adott elefánt.

elefante-2

1. Béke és harmónia. Te olyan ember vagy, aki a harmóniára, az egyensúlyra és a békére törekszel az életben; csendes és nyugodt körülmények megteremtésére törekszel mind a munkában, mind az emberi kapcsolataidban. Igyekszel elkerülni a konfliktusokat, ezért inkább hallgatsz az érzéseidről. Ami miatt kényelmetlenül érzed magad, igyekszel változtatni rajta. A béke fenntartása nagyon pozitív dolog, de ne feledkezz meg a párbeszédről sem. A beszélgetés bizalmat épít másokkal és segíti a megértést az életben.

2. Maximalista és idealista. Te egy olyan személy vagy, akinek csak a tökéletesség elég jó az élet minden területén: legyen az munka, otthon, kapcsolatok. Bármihez is nyúlsz, azt okkal teszed: szeretnél nyomot hagyni a világban. Ami nem illik bele a tökéletes idealista világodba, azt meg szeretnéd változtatni. Nagy feladat számodra, hogy úgy fogadd el az embereket, a környezetedet, ahogy vannak. A kommunikáció és a megértés javíthat emberi kapcsolataidon, és segít boldogabbá és gazdagabbá válni.

3. Óvatos és szervezett. Ami leginkább jellemez téged az állandóságra való törekvés, a biztonság (gazdasági, fizikai), mert ezáltal tudsz nyugodtan megbirkózni a életed minden feladatával. Sokat gondolkodsz a jövődön, átgondolod a lehetséges kockázatokat és lehetőségeket. Motivál a tanulás. Képzelj el valami szépet, jót, boldogat, szervezd úgy az életed, hogy ez meg is valósuljon az életedben.

4. Lelkes és álmodozó. Te egy vidám és nagyon aktív, vállalkozó kedvű ember vagy. Imádsz utazni, ismerkedni, boltba, moziba, étterembe járni. Mindig van új terved az életedre vonatkozóan. Nyitott vagy a kihívásokra, de mivel mindenbe túl nagy energiát fektetsz be, hamar kimerülsz. Legfontosabb feladatod az életre, hogy az egyszerű feladatokat is élvezni tudd, hogy felfedezd az élet egyszerű örömeit, szépségeit.

5. Szentimentális és érzékeny. Te igazi érzékeny lélek vagy, akinek nagyon magas az érzelmi intelligenciája. Imádod a romantikát, az érzelmeket - ezek adnak neked örömet és védelmet. Bármit csinálsz, azt kreatívan teszed.  Néha a különleges látásmódodon keresztül értelmezed az életed, de úgy érzed, hogy mások nem értenek meg. Ilyenkor hidd el, te különleges vagy. Éld az életed, járd az utad, maradj hű az elveidhez. Szeress, élj meg minden napot, így minden nap egy csodálatos új kaland lesz.

6. Feltételnélküliség. Te egy kedves, tiszta és jólelkű ember vagy. Feltételek szabása nélkül fordulsz a másik ember felé, szeretettel. Segítőkész vagy és a tetteidért nem vársz cserébe semmit. Ha csalódsz valakiben, akkor nagyon begubózol vele szemben. Ne csak adj, fogadj is el. Ha nő vagy, a nőies energiáiddal is foglalkozz, ne hagyd magad elnyomni. Hidd el csodálatos ember vagy. Találd meg magadban a boldogság kulcsát.

forrás: lostest.com

fordította: Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9116333376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása