Lótusz

Lótusz

Hogyan harmonizálhatjuk a csakráinkat?

2017. január 23. - Lótusz_blogger

Ha te már érdeklődtél valaha a belsőd iránt, lelki-szellemi erő, az emberi létet mozgató erők iránt. akkor valószínűleg hallottál a csakrákról. A csakrák a testünk gerincoszlopa mentén lévő energiaközpontok, amelyek harmonikus működése elengedhetetlen az egészséges élethez. Mind az alulműködés, mind a túlműködés káros lehet. (Jól működnek-e a csakráid? Egy tesztből kiderül. melyet ITT találsz.)
7 fő csakráról beszélhetünk (vannak mellékcsakrák is). A csakrák felülről lefelé haladva: korona csakra, homlok csakra (harmadik szem), torokcsakra, szívcsakra, napfonat, szakrális csakra, gyökér csakra. A különböző csakrákhoz különféle színek, energiák, testrészek és lelki-szellemi erők tartoznak. Ha egy csakra nem működik rendesen, akkor a hozzá tartozó testrészeink, szerveink is megbetegedhetnek.

 

A csakrák energetikai kiegyenlítésére többféle (haladó) módszer létezik. Ezek közül 3 legizgalmasabb a 1. Szivárgás letapasztása; 2. a koronacsakra megnyitása; 3. a 3. csakra aktiválása. A három módszerről ITT olvashatsz.
A csakráink működését elősegíthetjük a harmonizáló ásványkövek viselésével (ITT), de akár meditációval is. Ma erre hoztam egy nagyon jó kis meditációt. Szeretettel.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=q036-BuahGU[/embed]

További csakrával kapcsolatos bejegyzést ITT találsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1416333386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása