Lótusz

Lótusz

Orosz hipszter ügyvéd, aki hobbitként él

2017. február 01. - Lótusz_blogger

Mára egy érdekes videót hoztam, amely Juráról, aki a nagy orosz télben egy földalatti hobbitlakban tengeti napjait. Egyetlen lakótársa egy óriási méretű hófehér nyúl. A nyúl mellett az a rengeteg könyv szórakoztatja, melyet kunyhójában tart. És, pedig az Isten háta mögött él,  mégis szinte mindene megvan, amitől boldog lehet.

Hogy került ide? Miért él az erdő közepén? Jurának 5 évvel ezelőtt elege lett a kényelmes, jól fizető ügyvédi állását, és kivonult a természetbe. Moszkvától kb. 100 kilométerre él, a hatalmas erdő közepén. Fát vág, járja az erdőt, termeszt, gyűjtöget és rengeteget olvas. "Élettársa" Petruska, a hófehér nyuszi.

Jura egy egész csinos kis könyvtárral rendelkezik. Ha nagyritkán egy-egy utazó érkezik hozzá, elvihet magával egy könyvet, de cserébe ott kell hagynia egy másikat.

Jura egy boldog ember!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ahBIeVSqnTc[/embed]

Te magad mögött hagynád a várost?

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8116333402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása