Lótusz

Lótusz

Angyali mantra: a szellemi megértés

2017. február 18. - Lótusz_blogger

A szellemi megértést Raziel arkangyal segíti. Nevének jelentése "Isten az én gyönyöröm".

angyal-1.jpg pixabay


Raziel arkangyal folyamatosan jeleket küld, és segít abban, hogy szellemi fejlődésünk egyre magasabb szintekre jusson el. A fejlődés azért fontos, hogy a környezetünket, magunkat egyre fentebbről, kiszélesedett látókörrel láthassuk. Minél többet tanulunk, tapasztalunk, annál nagyobb rálátásunk lesz életünkre, környezetünkre. Egyre jobban tudunk reagálni a felmerülő élethelyzetekre, és egy régóta újra felbukkanó szituációt is könnyeben meg tudunk oldani. Már nem fog annyira rosszul érinteni minket egy-egy problémás helyzet. Egyes problémáink megszűnnek. Szinte elporladnak. Már nem is tűnnek problémának... Legalábbis nem fájnak... Az illúzióink eltűnnek, mintha csak valami látomás lett volna.

“Csak azoktól tanultál, akik csodáltak téged és kedvesek voltak hozzád? Nem tanultál fontos leckét azoktól, akik elutasítanak téged és ellened szövetkeznek?” (Walt Whitman)

A fejlődés nem folyamatos, inkább spirális síkon halad. Vannak megtorpanások, vannak visszaesések, de ha őszinték vagyunk magunkkal (és másokkal), ha szeretettel végezzük feladatainkat, ha nyitottak vagyunk a világ és persze saját magunk megismerésére, akkor egyre magasabb szintű szellemi megértésre jutunk el. És ha szellemileg érettebbekké válunk, a való életünkben is többször tudunk jót és jól cselekedni.

“Sok kis ember sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztathatja a világ arcát.” (Mandinka szólásmondás, Afrika)

Kérem Raziel Arkangyal segítségét, hogy minden egyes földi napomon segítsen, a szellemi fejlődésemben és utat mutasson önmagam és a világ megismerésében. Kérem, hogy adjon olyan jeleket, amelyek a magasabb szintű megértésben segítenek. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2016333432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása