Lótusz

Lótusz

Angyali mantra: minden jó úgy, ahogy van

2017. február 19. - Lótusz_blogger

Nemrégiben megvettem Doreen Virtue Arkangyal jóskártyáját. Úgy tervezem, hogy ebből fogok naponta egyet kihúzni és megosztom veletek.

A mai napon Minden úgy jó, ahogy van kártyát húztam.

Jeremiel arkangyal nevének jelentése: "Isten kegyelme". Ő gyógyítja az érzelmeket.

Amikor vágyunk valami új dologra, valami jobbra az életünkben, akkor az Égiek sokszor csak úgy tudják megteremteni, hogy az addigi helyzetet lerombolják. Tehát, amikor nagyon vágysz valamire, gyakran azt veszed észre, hogy minden összedől körülötted: szakítás, munkahely elvesztése, barátság megszakadása... Mindez nem azért történik, hogy neked fájjon. Bár tudom, nem könnyű. Az új helyzeteket az ember nehezen fogadja. De bíznod kell abban, hogy amit elvesztettél, ahelyett egy számodra sokkal megfelelőbbet kapsz. Ha úgy is érzed, hogy a hullámok összecsapnak a fejed fölött, tarts ki, mert a problémák álruhába öltöztetett válaszok az imáidra.

Mindezt a félelmet és egyben várakozást nagyon feszülten élheted meg. Ilyenkor, mégha nem is könnyű a legjobb, ha lazító gyakorlatokat végzel, meditálsz, jógázol. Mert a tested a lelki-szellemi feszültség miatt befeszülhet. És valamelyik szinten el kell kezdened ellazítanod magad. Ha futni szeretsz,menj el futni. Ha sétálni, akkor sétálj. Legyél nyitott és ne feszengve, hanem kitárt szívvel várd mindazt, amit az Égiek neked küldenek.

Jeremiel arkangyal sötétlilás, ásványköve az ametiszt. Ha ezt viseled, közelebb tud kerülni hozzád és gyógyítja a lelked a téged ért "veszteségek" miatt. És előkészíti az őj befogadására.

Drága Jeremiel Arkangyal! Kérlek adj nekem türelmet, nyitottságot, szeretetet ahhoz, hogy örömmel és nyitott szívvel várjam az életem új fordulatait, a Jóisten és az Angyalok seregének ajándékait. Segíts, hogy minden nap örömmel és szeretettel keljek fel és a változásokat elfogadjam, mert tudom, hogy a legjobbat hozzák számomra. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7516333438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása