Lótusz

Lótusz

Ez a te szerencsehozó tárgyad csillagjegyed szerint

2017. február 20. - Lótusz_blogger

Mindenkinek van titkos kabalája, egy-egy rítusa, vagy szerencsehozó tárgya, amely úgy hiszi, szerencsét hoznak számára. Ma megmutatom, hogy a csillagjegyed szerint melyik az a tárgy, amelyik segít neked.

KOS

A kosok számára az elefánt hoz szerencsét. Az elefánt egyébként a feng shuiban, illetve a kínai kultúrában is előszeretettel használt szerencsehozó. Az elefánt erőt, védelmet hoz tulajdonosának, hosszú, boldog életet és egészséget jelképez. (A feng shuiban - attól függően hogy hová helyezzük el, hat életünkre.)

BIKA

A bikák jól teszik, ha mindig tartanak a zsebükben néhány pénzérmét. A szerencsepénzek mindenkinek szerencsét hoznak, de leginkább a bikáknak segítenek. A bika szereti a szép holmikat, és az anyagi biztonságot, ezért szeret betárazni. Pénzből is.

IKREK

Az ikrek, ha szerencsés szeretne lenni, tartson magánál egy kis teknős ábrázoló tárgyat. A teknőst is kedveli a keleti kultúra. A bölcsességet, a védelmet, a szerencsét jelképezi.

RÁK

A pénzfa, sikerfa hoz szerencsét a rák jegyű embereknek. Ez a fa a jó termést, a bőséget, szerencsét szimbolizálja és segít azt bevonzani. Leginkább akkor, ha az otthon gazdagság területén van elhelyezve.

OROSZLÁN

Az állatok királyának jegyében születettek kedvelik a drága holmikat. Az ásványkövek mindenkire, minden életterületre hatással lehetnek. Ami egy oroszlánnak szerencsét hozhat, az például a rózsakvarc. Ez bevonzza, a tiszta érzelmeket, a szeretetet, a gazdagságot.

SZŰZ

A Szűz jegyben születettek számára a pillangó hozhat nagy szerencsét. A pillangó, ahogyan  a bábból átalakul, és végül egy gyönyörű élőlénnyé válik, úgy a Szűz is a megpróbáltatások során nyert erőből egy gyönyörű lény lesz. Bármilyen pillangót ábrázoló kép, vagy kis tárgy szerencsét hoz, ha a zsebében tartja.

pava.jpg pixabay


MÉRLEG

A mérleg jegyűek számára ideális, ha pávatollat tartanak maguknál. A pávatoll a keleti kultúrában a jó hírnév, a siker és a boldog párkapcsolat bevonzására képes. Akár egyedül van valaki és társra vágyik, akár már meglévő párkapcsolatán javítana, egyaránt hasznos lehet számára a pávatoll.

SKORPIÓ

A Skorpió számára a sárkány szobor hoz szerencsét. A sárkány a keleti kultúrában a védelem, felsőbb szellemi képességek, az erő képviselői. A Skorpiónak is szerencsét, védelmet, tudást szimbolizál.

NYILAS

A nyilasok szerencséjét a hal hozhatja meg. Az aranyhal a keleti kultúrában pénzmágnesek. A feng shui szerint a gazdagság területen kell elhelyeznünk, méghozzá 9 darabot belőle. Ez lehet szobor, kép, de akár egy akváriumban úszkáló hal is. Azonban hálószobába ne tegyük, mert elúszik a boldogságunk!

BAK

A bakok szerencsehozója a delfin lehet. A delfint sok kultúra kedveli. Például az indiánok nagy szellemi képességeket tulajdonítottak neki, míg a görögöknél a halottak lelkét segítették át a túlvilágra. A bakok kicsit zárkózottak, konzervatívak. A delfin viszont játékos, önfeledt, ugyanakkor nagyon összetartó, okos és érzékeny állat. A bakoknak szerencsét, jó híreket, boldogságot hoz.

VÍZÖNTŐ

A vízöntő számára szerencsét hozhat a szerencsebambusz. A bambusz egy nagyon gyorsan növő, erős növény, mely hajlik, de nem törik. Mindez a vízöntőre is igaz. Száguld, mindent előre átgondol és minden helyzetből igyekszik a legjobbat kihozni.

HALAK

Ha a halak szerencsére vágyik, egy kis/nagy buddhaszobor segíthet neki. A buddha szobrok közül többféle van. Lehet akár nevető, akár egy jógapózban ülő, akár egy nagy batyuval felpakolt, de pénzérmékkel díszített is. A pénzügyekben, a szerelemben, szerencsében is segít.

Ihletet a cikk egy részéhez innen merítettem.

Feng shuiról - Buddháról - Horoszkópról olvass tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3816333418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása