Lótusz

Lótusz

Angyali mantra: tisztítsd meg a csakráidat!

2017. február 21. - Lótusz_blogger

Fordulj Metatron Arkangyalhoz, aki megtisztítja csakráidat!

A csakra (szanszkrit: चक्रम्, kerék szóból származik) és a hindu vallás alapvető fogalma. A sok ezer esztendős hindu bölcselet alapján az ember lényegesen több, mint kézzelfogható hús-vér testrészek halmaza. Rendelkezik más, szemmel nem látható, kézzel nem tapintható szervekkel is, amelyek szinte fontosabbak a fizikai testnél. Ilyen belső, láthatatlan energiaközpontok a csakrák is, amelyek a gerincoszlop mentén helyezkednek el, a gerinc tövétől a fejtetőig. A csakráink sajnos gyakran nem megfelelően működnek. Alál alulműködödés, akár túlműködés is előfordulhat (erről bővebben ITT olvashatsz.) Egy-egy csakránk egy-egy szervünkhöz, egy-egy érzelemhez köthetők. (A csakrák működéséről ITT olvass tovább).

Metatron Arkangyal a tudás angyala. Rajta keresztül, a segítségével magasabb szintű összefüggésekre jöhetünk rá. Segít a tanulásban és az intuíciónk megerősítésében. A csakráink közül a harmadik szem tartozik hozzá, mely a megérzéseink megértéséért felelős.

Egy fantasztikus csakratisztító meditációs zenét hoztam mára, amelyet akár reggel, ébredés után, akár este, lefekvés előtt érdemes meghallgatni.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=AFFKfyI7xLg[/embed]

Drága Metatron Arkangyal! Kérlek tisztítsd meg a csakráimat, segíts a csakrák harmonizálásában. Add, hogy minden szervem, szervrendszerem egészségben szolgáljon. Segíts, hogy a testem-lelkem-szellemem harmóniáját. Segíts, hogy nyitott legyek, és észrevegyem, ha az Angyalok megérzéssel sugalmaznak számomra valamit. Kérlek, hogy a belső békém sugározzam a környezetemre, a szeretteimre. Hálásan köszönöm! Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7016333442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása