Lótusz

Lótusz

Angyali mantra: az írás öröme

2017. február 26. - Lótusz_blogger

Az írás örömet okoz és rendet és jó dolgokat teremt az életedben.

A mai napra az alábbi angyalkártyát húztam:

A kép Gábriel arkangyalt ábrázolja és az alábbit üzeni:

"Szakíts rá időt, és jegyezd le a gondolataidat a naplódba, vagy írj cikket, könyvet."

Ez nem az jelenti, hogy mindenkinek könyvet kellene írnia. De az írás egy kreatív, tisztító és egyben teremtő folyamat, amely nemcsak az agytekervényeinket mozgatja meg, hanem a lelkünket is feltölti, megszabadítja olyan mintáktól, melyektől már régóta nem tudunk megszabadulni.

Sokszor van úgy nálam is, hogy ülök a gép előtt és szeretnék írni, de semmi nem jut eszembe. Aztán pedig egyszercsak kapok egy "isteni/angyali sugallatot" és azt sem tudom, hogyan, de a kezem elkezd írni és közben érzem, hogy a lelkemből jönnek a gondolatok.

Ezek az érzések, legbelsőbb gondolatink nem véletlenül törnek felszínre. Gyógyulásra, fejlődésre vágyik lelkünk, és azáltal, hogy írásban ezt ki tudjuk fejezni, meg tudjuk fogalmazni, sikerül feldolgozni. Biztosan te is írtál tinikorodban naplót a nap eseményeivel. Abban az időszakban sok dolog történik velünk és nem mindent tudunk megbeszélni valakivel. Pedig nem jó úgy lefeküdni, ha zavarodottak, szomorúak vagyunk. A napló ebben segített, hogy a háborgó lelkünket megnyugtassa.

 

Felnőttkorban egy nagyon hasznos "elfoglaltság", ha hálanaplót vezetünk. Biztos, hogy minden egyes napom, még a legrosszabb napon is van olyan esemény, helyzet, amelyért hálát adhatunk. Még akkor is köszönjük meg az aznapot az Angyaloknak, ha nem úgy érezzük. Lehet, hogy egy kellemetlen esemény egy nagyon jó helyzetet teremt számunkra hosszútávon.

A hála megteremti a jó dolgokat az életedben. Ha a hálanaplód "teremtésre" is használni szeretnéd, nem kell mást tenned, csak írd le jelen időben azokat a dolgokat, amelyek még nincsenek a birtokodban, de szeretnél szert tenni rájuk. Például:

"Hálás vagyok az új munkámért, ahol megbecsülnek, jók a munkafeltételek és hozzáállásom, tudásom és egyediségem maximálisan értékelve számomra megtisztelő mértékű fizetéssel jutalmaznak."

"Hálás vagyok azért a társért, akivel boldog párkapcsolatban élek, közösek a céljaink, hasonló mértékben van igényünk a fejlődésre, és együtt tudunk haladni az úton."

Ezzel ráhangolódsz azokra a csatornákra, ahonnan megérkezhet a felkérés, vagy az az ember, aki boldogságot hoz az életedbe.

 

Gábriel Arkangyal a szóbeli és írásbeli önkifejezés angyala. (Názáretben megjelenik Máriának, hogy átadja az angyali üdvözletet, vagyis a Szentlélek révén, Jézus születéséről beszéljen). Segítséget kérhetünk tőle pl. olyankor, ha könyvet szeretnénk írni, vagy előadást kell tartanunk, Ha pl. kiadót keresünk, az ő segítségével megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet.

A kártya, Gábriel Arkangyal üzenete:

„Lelked szeretné írásban kifejezni magát, és én segítek időt szakítani erre. Minden benső ösztökélést tarts tiszteletben, amely erre sarkall. Lehet, hogy a saját örömödre írsz, de ha a naplót választod, az írás az önkifejezés katartikus élményévé is válhat. Ahogy elmélyül a kapcsolatod az írott szóval, talán isteni sugallatot kapsz majd, hogy cikkeket vagy könyvet írj. E folyamatban bármikor kérheted a segítségemet.”

Drága Gábriel Arkangyal! Kérem a segítséged az írásbeli és szóbeli önkifejezésben, a kommunikációm javításában. Segíts a lelkem gyógyulásában azáltal, hogy az engem ért fájdalmakat kiírom magamból, és adj mindig megfelelő rálátást a dolgaimra, hogy a legkisebb jót is megköszönjem az Angyaloknak. Segíts abban is, hogy hálaadással a legtöbb jót hozhassam az életembe. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5616333456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása