Lótusz

Lótusz

A tavaszi napéjegyenlőség bőségbevonzó mágiája

2017. március 19. - Lótusz_blogger

Használd ki a tavaszi napéjegyenlőség mágikus erejét!

Minden év március 20-21-én van a tavaszi napéjegyenlőség. A tavasz a megújulás, újjászületés ideje, és az új ötleteké, új ismeretségek kialakulásáé. Segít az alkotókedv megerősödésében, a szórakoztató pillanatokban és a jó kommunikációban. Termékenységet, újításokat, jókedvet hoz.

A tavaszi napéjegyenlőség idején szokás az óraátállítás. Bár sok negatív és pozitív hatása van, ami biztos, hogy innentől kezdve sok lesz a napsütés, ami az életkedvünket, jó közérzetünket jó irányba befolyásolja.

A népi szokás szerint ilyenkor a lencsemágiát szokták elvégezni, amely bőséget, biztonságot és egészséget hoz az életünkbe.

A lencsemágia

Ez egy több napon át tartó mágia, ideje időben felkészülni rá. A napéjegyenlőség napja fogja az új energiákat behozni életünkbe, de a szertartást már hamarabb elkezdhetjük.

Először is gyújts meg egy gyertyát (legjobb a fehér, vagy zöld), és kezdj hozzá a lencse főzéséhez. A lencsét bárhogy elkészítheted, de hús nélkül. Amíg készíted az ételed, legyél nyugodt körülmények között, otthon, csendben. A főzés közben gondolj arra, hogy ezzel a rituáléval megalapozhatod az idei évedben a jó dolgokban való bővelkedést.

Ha kész az étel, akkor először a napforduló napján, tehát 2016. március 20-án el kell fogyasztanod belőle hét kanálnyit, majd az ezt követő két napon is ugyanennyit.

Az első, második és harmadik napon, az étel fogyasztása közben gyújts meg egy gyertyát és gondolj arra, hogy az étel fogyasztásával bevonzod az életedbe a bőséget, a gazdagságot és az egészséget. Miközben megeszed a napi hét kanál lencsét, képzeld el, hogy fény sugárzik rád, beléd és az egész életedet beburkolja, átjárja, megszínesíti. Gondolatban képzeld el, hogy ez a fény nemcsak a "földi javaidat járja át", hanem egész testedet, a szívedet-lelkedet, szellemedet is, ezzel megalapozod a hited a bőségben és felkészíted saját magad a bőség befogadására.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr716333488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása