Lótusz

Lótusz

10 jel az Univerzumtól, hogy nem jó irányba mégy!

2017. március 25. - Lótusz_blogger

Az Univerzum jelzi, ha rossz irányba mész. 10 jel, amivel azt üzeni, ideje irányt váltani.

 

Veled volt már, hogy rossz irányba mentél? Összejöttek a dolgok, semmi nem jött össze és frusztráltnak érezted magad? A dolgok nemcsak úgy „megtörténnek” velünk, hanem előző tetteink eredményei. Legtöbbször ezt tudjuk is, vagy legalábbis sejtjük, de nem akarjuk beismerni és tovább sodródunk az árral.

Nem mindig vesszük észre, milyen következményekkel jár egy-egy lépésünk, de az Univerzum szerencsére jeleket küld számunkra, hogy jól, vagy rosszul éljük az életünket. A továbbiakban majd azokról a jelzésekről olvashatsz, amelyeket intő jelnek kell venni.

A jelzés oka: ha butaságokat követünk el, a testünk energiái alacsonyabb frekvencián vibrálnak. Ilyenkor könnyebben kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor a gondolatok, érzések és cselekedetek negatívak lehetnek, ezzel még több negativitást előidézve. Bár mindenkinek megvan a lehetősége és képessége arra, hogy magas rezgésszámon rezegjen, nehéz minden egyes pillanatban pozitívnak maradni, megtartani a jó „hangulatot”.

Végtére is, a lelkünk jelenleg a földhöz van „kötve”, a földi testünkben él, a fizikai síkon, amely sokkal sűrűbb, mint a magasabb dimenziók. Ez vaskosabb, nehézkesebb energia, nehezebb váltani illetve kitartani a jó mellett.

Vannak olyan emberek, akik tényleg a legvégső esetekben is képesek pozitívan reagálni. Erre kell törekednünk. Azonban, alkalmanként történnek olyan dolgok, amelyekkel nem igazán tudunk mit kezdeni. Ilyenkor könnyebben hajlunk a könnyebb út felé, ami nem biztos, hogy jó helyre visz. Ilyenkor viszont nem elkeseredni kell, hanem észrevenni az Univerzum figyelmeztetéseit, amivel szeretne a helyes útra visszaterelni.

Íme az Univerzum 10 jele, amely arra figyelmeztet, hogy rossz úton jársz!

  1. Beütöd a nagylábujjad.
  2. Közlekedési dugóba kerülsz.
  3. Negatív, gúnyos megjegyzéseket kapsz valakitől.
  4. Baleset ér.
  5. Váratlan kiadásod van.
  6. Veszekszel a szeretteiddel.
  7. Beteg vagy.
  8. Fáj a fejed.
  9. Összetörsz valami számodra fontosat.
  10. Kellemetlen szagokat, hangokat és ízeket észlelsz.

 

Ha a fenti jelek bármelyikét észleled, azt jelzi, hogy alacsony a rezgésed. Amint szembesülsz az intő jellel, állj meg. Fejezd be, amit csinálsz. Végy egy nagy levegőt, esetleg szakítsd meg a beszélgetést, amelyet folytatsz, és gondold át, mi az, amiben rossz irányba tartasz.

Amint mély levegőt vettél, gondold át a helyzetet. Mintha kívülről látnád magad. Ha van lehetőséged, meditálj rá. A legfontosabb, hogy a negatív helyzete állítsd meg, és ne keveredj bele, mert minél inkább belekerülsz, annál nehezebb kikecmeregni belőle.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4516333500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása