Lótusz

Lótusz

Készíts magadnak kívánságtáblát!

2017. március 26. - Lótusz_blogger

Amit el tudsz képzelni, azt meg is tudod valósítani!

Mindenkinek vannak álmai, vágyai. Olyanok, amelyeket megoszt másokkal és olyanok is, amelyeket nem. De hogyan érjünk el valamit? Mi az, ami segíthet bennünket a vizualizálásban?

Nem tudom, hogy olvastad-e a Titok című filmet, vagy olvastad-e a könyvet. Nekem nagyon sok dologban segített. Ha gondolod, nézd meg a filmet, szívből ajánlom:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lnuOL0yPAuQ[/embed]

Ha megnézted, akkor valószínűleg te is elhatároztad, hogy készítenél valamit, amely segít abban, hogy magadhoz vonzd álmaidat, vágyaidat. Ehhez én a kívánságfalat ajánlom. Ez egy "montázs" egy kép, amely segít abban, hogy a tudatalattid rávezesd azokra a lépésekre, melyek közelebb visznek álmaidhoz.

Már meséltem nektek, hogy a feng shui nagyon nagy segítségemre van az életem alakításában, ezért a kívánságfalamat én a feng shui elvei alapján készítettem el. Ennek a lényege, hogy 9 báguát ismer, vagyis 9 olyan életterületet, amely életünk minden részét lefedi. A nyitja annyi, hogy az adott helységet/lakást/íróasztalt, vagy éppen egy papírlapot is 9 részre osztunk és a bágua-területeknek megfelelő színekkel, tárgyakkal, képekkel "töltjük" fel.

Íme a bágua térkép:

fengshuibagua.jpg napkapu.hu


Ha például egy A4-es lapot 9 részre felosztunk a fenti "térkép" alapján, majd az ahhoz a bágua területhez "tartozó" álmaink képével töltjük fel, a vizualizálásban nagyon sokat segíthet.

De még mielőtt belefognál, egy kis magyarázat az életterületekhez. Ha például munkát szeretnél, jól fizető állást, akkor koncentrálj az 1., 4. és 9. területre.

Ha szerelmet, családot szeretnél, akkor leginkább a 2., 3., 7. bágua-területeket erősítsd.

Ha gyógyulnál, akkor 3. és 5. bágua-terület a tiéd.

Az alábbi zene segíthet a szárnyalásban! :)

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=_YVeNdxyb7M[/embed]

Megmutatom az általam készített kívánságtáblát. Íme:

Mielőtt belefogsz, ajánlom, hogy csendesedj le, gyújts meg egy gyertyát, mondj el egy imát, vagy meditálj, ami a te utad! Amikor már teljesen ellazultál, töltsd fel magad fénnyel, szeretettel, és ekkor állj neki az "alkotásnak".

Amikor elkészíted a saját kívánságfaladat, engedd szabadon a fantáziád. Piros sportautót szeretnél? Akkor tedd ki annak a képét! Szeretnél diplomát? Akkor annak a képét tedd ki! Ha utaznál, tegyél ki utazási képeket!

Ingyenes képeket találsz a pixabay-en, és elég könnyen, lehet szerkeszteni a képeket, (akár még feliratozni is tudod) a canva nevű internetes programban.

Ha nem vagy számítógépes zseni, akkor elő az ollóval, színes újságokkal, és az ottani képeket felragasztva, vagy épp lerajzolva már el is kezdheted élni az álmod!

"Ne álmodd az életet, hanem éld az álmod!"

Ha kérdésed van, írj üzenetet és megpróbálok segíteni!

Az elkészített kívánságtábládat helyezed el jól látható helyen: pl. a plafonra, hogy amikor kinyitod a szemed, azonnal ezt lásd, vagy pl. a számítógépedhez tartozó monitor háttere is lehet, ha sokat ülsz a gépnél. Vagy, ha piciben csinálod meg, akár még a táskádban is hordhatod... Ahogy szeretnéd!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3316333504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása