Lótusz

Lótusz

Csillagjegyek őrangyala

2017. április 06. - Lótusz_blogger

Melyik csillagjegyet melyik őrangyal segíti?

 

KOS

Barakiel törődik a siker és a jó szerencse gyermekével, a Kossal. Ő ad neki pozitív életenergiát, amely megkönnyíti, hogy megbirkózzon a házimunkával, vonzza az új barátokat és a Kos optimista életszemléletét erősíti.

BIKA

Amatiel angyal a védnöke új kezdetnek és  luxusnak az életben. Ő tölti fel a lelkedet fénnyel és reménnyel, hogy tisztán lásd az igaz utat, és megértsd céljaidat.

IKREK

Az Ikrek jegyű embereket Bahram, a győzelem angyala segíti. Bahram segít, hogy leküzdd az akadályokat, és megbirkózz a felelősséggel. Segítségével az Ikrek leküzd minden akadályt, amely a vállát nyomja.

RÁK

Dina Angyal erőteljesen ösztönzi a Rák embereket az új ismeretek megszerzésére. Ehhez folyamatosan bíznia kell bölcsességében és újabb és újabb kérdésekkel kell bombáznia. Így az élet minden területén magasságokat érhet el.

OROSZLÁN

Az Oroszlánokat az isteni angyal,  Akvareil segíti.  Hozzá akkor fordulhatunk segítségért, ha  cél a lelki fejlődés, a megértés a világon.

SZŰZ

A Szűz angyala Kadmiel - a sors angyala. Mindig készen áll, hogy segítsen megérteni Szűz igazi célját, ki tudja választani a helyes utat. Ő akkor segít, ha kéred és intuíció által fog vezetni.

MÉRLEG

Barchiel angyal segíti a Mérleget. A stílus kialakításában, az együttérzés megélésben segítheti. Ha meg akarja változtatni az életét, akkor Barchiel kell kérnie!

SKORPIÓ

Ezt a csillagjegyet Gábriel arkangyal segíti. Gabriel az egyik legerősebb angyalok egyike, akik a radikális változások során segít az életben, megteremti a kedvező feltételeket a vállalkozásra. Határozd meg a célod és imádkozz Gábrielhez.

NYILAS

Adnachiil a merészség és szabadság angyala. Segítségével a Nyilas megtalálja a függetlenségét, a sikert az üzleti életben és a karrierjében.

BAK

Kambiel angyal megvédi a Bak csillagjegy szülöttét az összes új, szokatlan, meglepő fordulattól az életben. Biztonságot ad számára.

VÍZÖNTŐ

Katetel angyal a Vizöntő szülöttnek segít a egység megélésében a környező világgal, a természettel és abban is a segítségére van, hogy tanuljon és mélyen behatolhasson a dolgok lényegébe.

HALAK

A Halak angyala Egalmiel, aki a szexuális vonzerőért felelős. Segítségével a Halak önbizalma nő, és ez ahhoz vezet, hogy sikeres legyen a szerelemben és az üzleti életben.

 

Ó, Szent őrangyal! Lelkem leghívebb őre, életem vezére! Távoztass tőlem minden kísértést, ösztönözz a jámborságra, vezess keresztény életmódra, tedd, hogy semmi halálos bűnbe ne essem, szorgos őrizteted és értem való esedezésed folytán. Imámat vidd az Isten királyi széke elé, és nyerd meg nekem mindazt, ami az örök életre hasznos és foganatos. Különösen nyerj nekem kegyelmet, hogy a betegek szentségében részesülve, méltó készülettel hagyjam itt e földi életet; hogy utolsó órámban kétségbe ne essem, hanem az Isten iránti szeretetben állhatatos legyek; hogy a síron túl Üdvözítőmtől s bírámtól kegyes ítéletet nyerjek, s őt mindörökké dicsérjem. Amen. (innen)

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=17mgjmOovyo[/embed]

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=1Nu7sD7GfGs[/embed]

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5716333524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása